Pentru meciul cu Sportul, Farul își „face” rezervare la trei hoteluri

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 10:24 Campionat
Pentru meciul cu Sportul,** Farul își

Situația confuză în ceea ce privește locul de disputare al meciului din prima etapă a returului dintre Sportul și Farul îi nemulțumește pe oficialii clubului constănțean. Chiar dacă pe siteul FRF este trecut și la această oră tot stadionul din Regie, condițiile de desfășurare ale partidei de sâmbătă sunt improprii, după cum ați aflat încă de ieri din materialul publicat pe Liga2.ro privind situația în care se află vestiarele, lipsa apei curente, dar și starea gazonului.

Dată fiind această conjunctură neplăcută, conducerea Farului și-a exprimat nemulțumirea privind tergiversarea situației și lipsa de informații concrete privind locația de desfășurare a meciului de sâmbătă, fiind greu de crezut că se va putea juca în Regie. Președintele Neculai Tănasă a declarat aseară pentru siteul oficial al clubului constănțean următoarele: Cu 72 de ore înainte de meci, FC Farul nu cunoaște locul de desfășurare al meciului de sâmbătă în contextul în care noi trebuie să facem o deplasare cu cel puțin 25 de oameni. În momentul asta noi trebuie să ghicim unde vom juca. O să facem rezervări la hotel în trei orașe

Până în momentul de față, oficialii clubului Sportul nu au putut fi contactați pentru a afla unde se va juca meciul cu Farul, însă surse neoficiale susțin că există șanse ca, în ultimul moment, meciul să fie mutat pe terenul sintetic al bazei FRF de la Buftea. Tot acolo își joacă meciurile și satelitul din Liga a III-a al Sportului, aceeași locație fiind folosită în iarnă de studenți pentru a-și disputa majoritatea amicalelor.

Vă reamintim că în tur, studenții au învins la Constanța cu 2-0 (foto) prin golurile lui Novac și Ghinga

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Alexandru RAITA

 

Mihai Andries 06 Mar. 2013, 10:24 Campionat
Pe aceeași temă