Pelici: „Victoria cu UTA, dedicație pentru sărbătoriți”

Mihai Andries 29 Apr. 2013, 08:58 Campionat

CSM a câștigat duminică de o manieră categorică disputa din Zăvoi cu UTA, scor 2-0. Golurile lui Vasile (minutul 18) și C.Stoica (minutul 81 din penalty) au declanșat bucuria în rândul celor o mie de suporteri, care i-au aclamat pe alb-albaștrii precum o făceau în urmă cu câțiva ani.

Erorile tușierului Vodă (Alba Iulia), care a anulat două goluri valabile lui Vasile în prima repriză nu i-au descurajat pe vâlceni, dar au încins spiritele în tribună. La finalul succesului cu UTA, antrenorul vâlcenilor Alexandru Pelici a fost extrem de fericit.

„O victorie mare pentru noi, pentru că am jucat împotriva unei echipe foarte bune, care și-a jucat una din ultimele șanse la promovare, care are un antrenor foarte bun, care are multe promovări la activ. A fost o săptămână tensionată și punct, cu atât mai prețioasă este victoria. Îmi felicit din toată inima băieții, aceste puncte ridică mult imaginea echipei, a jucătorilor și a antrenorilor. Dedicăm victoria tuturor sărbătoriților zilei, dar și celor din familia noastră, lui Plecanciuc, Mihalache, Miclea, Pârvu, doamna Florica, dar și celor care au aniversat zilele trecute, domnii Rufă și Pirnea, Dumitrașcu, Vătăjelu, Neagoe, Vasile. Vasile a și înscris, el și-a făcut un cadou perfect. Cei care au intrat au demonstrat caracter, au muncit mult, au arătat că se poate conta pe ei în continuare. Mă bucură revenirea lui Gogoșoiu, care a revenit după o absență lungă. CSM va juca pe teren, indiferent unde și cu cine va juca, uneori putem mai mult, alteori mai puțin” a spus Pelici.

Vâlcenii au încins hora bucuriei la mijlocalul terenului, iar la final, la vestiare, au cântat minute în șir în prezența patronului Cătălin Rufă, căruia i-au scandat numele.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: Dan LIXANDRU (Rm. Vâlcea)

Mihai Andries 29 Apr. 2013, 08:58 Campionat
Pe aceeași temă