Pelici: „Până la urmă e un punct, la pauză le aveam pe toate trei, apoi exista riscul să nu mai avem niciunul”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 30 Nov. 2014, 00:34 Campionat
Pelici:**

Antrenorul vâlcenilor, Alex Pelici crede că remiza cu Reșița, scor 2-2 a fost un rezultat echitabil. „Un meci deschis în partea secundă, în prima repriză a fost un joc închis, s-a jucat pe greșeala adversarului, am înscris și am mai avut câteva contre prin care ne puteam majora avantajul. Partea secundă nu am mai pus multe probleme în atac, am permis să vină peste noi și au apărut ocaziile, am luat două goluri din faze fixe, la fel ca la Mioveni, trebuie să fim  mai responsabili în aceste momente ale jocurilor. Felicit jucătorii pentru revenirea avută după ce s-au văzut conduși și soarta jocului părea ca și cea cu Câmpina. Până la urmă e un punct, la pauză le aveam pe toate trei, apoi exista riscul să nu mai avem niciunul, e un rezultat echitabil. Păcat că nu am reușit mai mult, dar am jucat contra echipei de pe locul 2, Metalul știe foarte bine cartea atacului rapid și a contraatacului, spectatorii nu au de ce să fie nemulțumiți, au văzut patru goluri”

Antrenorul vâlcenilor spune că CSM  a fost forțată de Reșița în partea secundă să facă un pas mare în spate. „Nu a fost un pas înapoi făcut deliberat, a fost și presiunea Reșiței, atât am putut să împingem jocul. E paradoxal faptul că la 1-2 am avut din nou puterea de a veni sus și să înscriem, am avut faze bune și în partea secundă, dar nu le-am tratat cum trebuie. Atât putem la ora actală, îmi asum acest rezultat, nu poate fi vorba de cădere fizică, pentru că am revenit și am egalat în prelungiri. Nu ne-am propus să încurcăm pe cineva, ci să facem puncte pentru noi, sper să aducem punct sau puncte și de la Bihor. Am întâlnit primele patru echipe și nu cred că am fost inferiori, poate și la Mioveni meritam mai mult decât zero. Chiar și la Oradea, un punct câștigat este bun, aceasta este mentalitatea mea, poate nu este pe placul tuturor, dar un punct este unul câștigat, nu două pierdute, așa văd eu jocul de fotbal, indiferent unde antrenez” a comentat Pelici

Acesta îi mulțumește lui Cătălin Rufă, pentru cuvintele frumoase spuse înaintea jocului: Aș vrea să îi mulțumesc pe această cale domnului Rufă, relațiile nostre au reintrat în normalitate. Îi mulțumesc lui pentru șansa de a antrena acea echipă, să antrenez câțiva jucători buni și foarte buni, de mare caracter, cu care aș mai lucra cu drag în viitor. Îi mulțumesc pentru tot ce a spus despre mine, dar acum sunt la Rm.Vâlcea, eu încerc să îmi fac treaba cât pot de bine peste tot unde merg. Le doresc mult succes în continuare celor de la Reșița. Le mulțumesc și oamenilor care au fost la stadion, deși nu am reușit decât un punct, după joc, oamenii i-au încurajat pe băieți, i-au aplaudat, au văzut că au dat totul pe teren, din punct de vedere al atitudinii, nu li se poate reproșa nimic”.

Articol de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 30 Nov. 2014, 00:34 Campionat
Pe aceeași temă