Pelici, mulțumit după primul test al „momentului adevărului”, egalul de la Clinceni: „A fost un punct obținut cu sacrificiu”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 12:41 Campionat
Pelici, mulțumit după primul test al

Alexandru Pelici a declarat de dinaintea meciului Ripensiei la Clinceni că acest joc și cel de acasă cu Sportul Snagov reprezintă un moment de analiză pentru el, cu „bătaie” pe viitorul sezon, când roș-galbenii vor dori să lupte la promovare. Echipa timișoreană a remizat, duminică, la Clinceni, 1-1 cu Academica, unde a și condus trei minute, iar ilfovenii au căzut de pe locul 2 pe locul 3 după acest rezultat.

Ripensia a rămas pe locul 11, cu 29 de puncte, la fel de multe ca Pandurii. Oltenii de pe locul 10 au însă un golaveraj mult mai bun. Pelici a și punctat că egalul e important pentru moralul echipei.

„Am obținut un punct important pentru moralul nostru. Această remiză trebuie să ne dea încredere că putem să jucăm de la egal la egal cu orice echipă din Liga a 2-a. A fost un punct obținut în condiții de sacrificiu. Îmi felicit băieții, din tot sufletul, pentru efortul depus, pentru sacrificiul lor, pentru modul cum au reușit să facă tot ceea ce am vorbit, ce am decis împreună. Mă bucură acest punct, chiar dacă nu ne ajută foarte mult în clasament”, a precizat Alexandru Pelici pentru site-ul oficial al Ripensiei.

„Tradițional”, Pelici l-a felicitat și pe Ilie Poenaru, antrenorul Clinceniului, după remiza de ieri. „În aceste două jocuri, cel de la Clinceni și cel care urmează, de acasă, cu Sportul Snagov, așa cum am mai spus, avem posibilitatea să vedem unde ne aflăm față de primele două clasate. Mă bucur pentru acest punct și pentru că a fost obținut împotriva unei echipe bune a campionatului. Îi felicit pe cei de la Clinceni și pe Poenaru pentru tot ceea ce au făcut la acest club. Le doresc mult succes în continuare. E o echipă bună, tânără, frumoasă”, a mai spus Pelici.

Următorul test important pentru Ripensia este meciul de pe teren propriu cu Snagovul, programat duminică, de la ora 11:00, pe „Dan Păștinișanu”.

Articol scris de Anda DELIU
 

Marius ANGHEL 11 Mar. 2019, 12:41 Campionat
Pe aceeași temă