Pe picior de plecare

28 May. 2009, 15:57 Campionat
Pe picior de plecare

 Trei dintre cei mai importanți jucători de la Petrolul Ploiești – Coțan, Marinescu și Odoroabă (foto: galben) – sunt pe picior de plecare de la echipă prahoveană. Incertitudinea care domnește în rândul fotbaliștilor, încă din momentul în care s-a aflat despre eventuală preluare de către municipalitate, reprezintă principalul argument pentru care mai mulți jucători au căutat să își găsească angajamente la alte cluburi.
 Toți cei trei fotbaliști ar putea evolua, din vară, la grupări din Ligă I. Marinescu și Odoroaba sunt în atenția celor de la Ceahlăul Piatră Neamț, în vreme ce Alin Cotan ar putea ajunge fie la Gloria Bistrița ( interesul ardelenilor pentru el fiind mai vechi), fie la Pandurii Târgu Jiu.
 Dacă cei trei ar plecă de la Petrolul, bugetul de salarii al clubului ar fi serios diminuat, Marinescu și Cotan fiind cel mai bine plătiți fotbaliști din actualul lot al Petrolului Ploiești.
 Interesant este faptul că, aflați fiind sub monitorizarea cluburilor amintite, Marinescu și Cotan au evoluat foarte bine în ultimul meci pe care echipă l-a disputat în campionat, împotrivă lui FC Snagov. Marinescu a marcat golul victoriei, iar Cotan a fost artizanul paselor decisive, fiind coautor la toate cele trei goluri marcate în acest meci (n.n. Petrolul – FC Snagov 3-2) de către fotbaliștii galben-albaștri.

 

sursa: ziarulprahova.ro

28 May. 2009, 15:57 Campionat
Pe aceeași temă