Pavel: „Așteptăm iubitorii fotbalului la stadion”

14 Mar. 2012, 11:50 Campionat
Pavel: „Așteptăm iubitorii fotbalului la stadion

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel, se așteaptă la o atmosferă frumoasă pe stadionul 1 Mai, în meciul din etapa inaugurală a returului, susținut în deplasare, în compania celor de la Alro. Jucătorul grupării alb-vișinii speră ca publicul să aibă parte de un spectacol fotbalistic frumos.

Având statut de formație vizitatoare în confruntarea cu Alro, de pe stadionul 1 Mai, echipa FC Olt Slatina se așteaptă la o atmosferă plăcută oferită de iubitorii fotbalului în cadrul etapei inaugurale. Mijlocașul grupării alb-vișinii, Alin Pavel, speră ca tribunele să fie pline, iar spectacolul fotbalistic de pe teren să mulțumească publicul.

„Așteptăm iubitorii fotbalului la stadion, atât din Slatina, cât și de aici, din Piatra-Olt, să ne susțină așa cum au făcut-o de fiecare dată. Cred că atmosfera va fi una plăcută, nu avem de ce să fim tratați cu ostilitate”, a precizat mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Alin Pavel.

„Sperăm să fim în cea mai bună formă la ora jocului”

Atmosfera în tabăra grupării alb-vișinii este optimistă înaintea confruntării cu Alro. Mijlocașul la închidere Alin Pavel spune că echipa este încrezătoare în obținerea unui rezultat bun.

„Atmosfera este foarte bună, ne-am pregătit în toată această pauză, eu zic că am închegat echipa și sperăm ca la ora jocului să fim în forma cea mai bună. Întâlnim o echipă foarte bună, dar meciul începe de la 0-0. După joc vom vedea dacă un punct ne-ar mulțumi, cert este că noi abordăm meciul la victorie, avem nevoie de puncte care să ne aducă liniștea. Meciul cu FC Argeș a fost un joc amical pe care l-am pierdut, cu toate că am avut momente în care ne-am mișcat bine. Fiecare meci are importanța lui, trebuie tratat cu seriozitate indiferent dacă este oficial sau nu”, a mai spus Pavel.

sursa: Gazeta Nouă

14 Mar. 2012, 11:50 Campionat
Pe aceeași temă