Papură: „Nu îmi place să pierd sau să câștig pe greșeli de arbitraj”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 17:31 Campionat
Papură:** „Nu îmi place să pierd sau să câștig pe greșeli de arbitraj

FC Olt Slatina a obținut prima victorie cu Corneliu Papură pe banca tehnică, impunându-se în ultimul meci de pe teren propriu, în fața celor de la FC Argeș, cu scorul de 2-0, prin „reușitele” lui Bancu și Săndulescu. În ciuda succesului înregistrat, tehnicianul formației slătinene s-a arătat dezamăgit.

FC Olt Slatina a bifat a doua victorie a turului de campionat, impunându-se cu scorul de 2-0. Așa cum s-a întâmplat la succesul cu FC Maramureș,tânărul mijlocaș stânga, Nicușor Bancu a fost providențial. Jucătorul sub 21 de ani a recuperat o minge, a luat pe cont propriu acțiunea, finalizând cu un șut plasat. Slătinii au intrat cu un avantaj minim pe tabelă la cabine, iar la scurt timp de la reluare, argeșenii au trimis în poarta lui Bordea, însă golul reușit de Manole a fost anulat pentru o poziție suspectă de ofsaid. La trei minute după golul anulat, FC Argeș a solicitat penalty, după ce Dulcea a executat o lovitură liberă din marginea careului, balonul oprindu-se în mâna lui Pribac, însă „centralul” a făcut semn ca jocul să continue. FC Olt Slatina a majorat avantajul pe tabelă de la punctul cu var, după ce Andrei David a fost agățat de portarul Vreme, în careu. Penalty-ul executat de Crăciun a fost respins de portarul celor de la FC Argeș, însă Săndulescu a împins balonul în poartă de lângă bară, argeșenii acuzând henț. Ambele formații au mai avut câte o bară. FC Olt Slatina a evoluat un sfert de oră în superioritate, după ce fostul aluminist Bogdan Vișa a fost eliminat pentru al doilea galben.

„Am câștigat, dar jocul nostru a suferit”

În ciuda primei victorii pe banca tehnică a celor de la FC Olt Slatina, Corneliu Papură, s-a arătat dezamăgit după meci, declarând cu jocul echipei a suferit. De asemenea, tehnicianul a precizat că este neplăcut în momentul în care sunt comise greșeli de arbitraj.

„Am câștigat, dar jocul nostru, trebuie să fim realiști, a suferit. În a doua repriză am avut șansă să nu primim gol, nu știu dacă puteam să revenim. Bine este că am câștigat, dar jocul a suferit, chiar și în superioritate numerică, n-am reușit să ținem echipa adversă departe de poartă. Acest sistem, cu un vârf, jucăm de trei etape. În general nu comentez arbitrajul, dar nu îmi place să pierd sau să câștig pe greșeli de arbitraj. Nu știu dacă am câștigat pe greșeli de arbitraj, dar dacă au fost este neplăcut. Mă pun în postura lor, de-asta spun, sper că arbitrii să ia decizii bune, să nu avantajeze o echipă sau alta, nu îmi place. Da, sunt dezamăgit, am suferit foarte mult, lucrul acesta nu este în regulă, să ai un avantaj moral, un avantaj de un gol și să începi repriza a doua cu niște chestii vorbite la pauză, cam ce nu trebuia să facem aia am făcut. Nu am făcut o primă repriză foarte bună, dar am înscris, iar eu cred că mai meritam să înscriem o dată până la pauză, dacă o faceam nu începeam atât de rău repriza a doua”, a declarat Papură.

În urma succesului înregistrat cu FC Argeș, FC Olt Slatina a părăsit subsolul clasamentului, având 11 puncte acumulate.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 17:31 Campionat
Pe aceeași temă