Papură este la al doilea eșec consecutiv

Mihai Andries 05 Nov. 2012, 10:25 Campionat
Papură este la al doilea eșec consecutiv

Doar trei minute trecuseră de la fluierul de start, iar slătinenii s-au văzut conduși pe tabela de marcaj pe terenul nou-promovatei Damila Măciuca, echipă ce își menține invincibilitatea acasă. În urma unui lung de linie, mingea a ajuns la Albert Voinea, fundașii slătineni au jucat pasul la ofsaid, iar atacantul l-a învins pe Bordea cu un șut la colțul lung (min.3). Gazdele au majorat avantajul de la punctul cu var. Popa primește o minge în adâncime, sârbul Bozidar Cosic vine să-l blocheze, însă în momentul centrării balonul îl lovește în mână. Penalty-ul a fost transformat de Albert Voinea, în stânga goalkeeper-ului Bordea (min.38). FC Olt Slatina a avut o mare ocazie de a reduce din diferență înainte de intrarea la cabine, însă balonul deviat cu capul de Anghelina, după o lovitură liberă, a lovit stâlpul porții (min.43).

În actul secund, echipa pregătită de Erik Lincar a închis foarte bine jocul, conservând rezultatul. Slătinenii s-au aflat în multe momente în terenul advers, însă fără pericol la poartă, acțiunile oprindu-se undeva la marginea careului de 16 metri. Damila Măciuca a fost aproape de un gol de senzație. Lincar recuperează la jumătatea terenului, îl vede pe Bordea ieșit mult dintre buturi, însă execuția a căzut pe plasa porții (min. 77). Slătinenii au avut două lovituri libere din zonă centrală, undeva la 18 metri de poartă, irosite de Anghelina și Cosic. În urma înfrângerii, FC Olt Slatina se află în subsolul clasamentului.

FC Olt Slatina: Bordea (cpt.), Dima, Cosic, Crușoveanu, Bancu, Vigariu, Quist, Vâlcică, Anghelina (min. 82 Marin), Pribac (min. 46 Giurcă), Ene (min. 46 Sălăjan).
Damila Măciuca: Florin Geantă, Samson, Ionuț Stoica (cpt.), Posteucă, Iordache, Alin Stoica, Melcea (min. 58 Bogdan Geantă), Lircă (min. 86 Militaru), Popa (min. 67 Bucuroaia), Voinea, Codin.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 05 Nov. 2012, 10:25 Campionat
Pe aceeași temă