Papură: „Am început cum nu se poate mai nefericit”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:49 Campionat
Papură:**

Meciul cu nou-promovata Corona Brașov, echipă ce a avut un parcurs surprinzător, a reprezentat meciul de debut în fața suporterilor pentru tehnicianul Corneliu Papură.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina s-a arătat nemulțumit, acesta fiind de părere că echilibrul dintre cele două formații s-a rupt odată cu eliminarea. „Principalul” rămâne încrezător și speră într-o victorie în meciul viitor.

„Am început cum nu se poate mai nefericit, am avut eliminare în minutul 3, ne-a dat cam toate planurile peste cap. Este foarte greu să joci în inferioritate având în vedere că echipa adversă are jucători cu experiență. Speram, dacă jucam în superioritate, să-i dominăm din punct de vedere fizic, pentru că au jucători în vârstă la mijlocul terenului. A trebuit să facem un pas înapoi, felicit jucătorii pentru modul în care au luptat, păcat că le-am făcut cadou acel gol. Dacă nu era acea nesincronizare între fundaș și portar (nr. red. Cosic și Bordea), cred că puteam obține minim un punct. Am avut o ocazie să înscriem prin Bancu, dar cred că este un debut nefericit. Speram la un punct, ținând cont de meciul trecut, dar sper să obținem meciul viitor trei puncte”
, a declarat Papură.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 25 Oct. 2012, 13:49 Campionat
Pe aceeași temă