Pânzaru acuză arbitrul pentru înfrângerea de la Bacău. „Nu trimiți un gălățean să arbitreze un meci al Brăilei, între noi sunt rivalități și orgolii sportive mari”

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 14:44 Campionat
Pânzaru acuză arbitrul pentru înfrângerea de la Bacău.**

Dacia Unirea Brăila a pierdut, sâmbătă, la Bacău, scor 1-3, în meciul din cea de-a doua etapă a play-off-ului, însă un rol decisiv în stabilirea rezultatului final l-a avut arbitrul gălățean Bogdan Anghelinei care l-a eliminat în minutul 10 pe portarul Cristian Mitrea.

„Vraciu a făcut o preluare largă, între timp Stănciulescu venise la dublaj și preluase mingea. Consider că un cartonaș galben era de ajuns la acea fază. Eliminare ușoară, am văzut reluarea de mai multe ori, Anghelinei a greșit. Cum este posibil să fie delegată o brigadă care ne-a defavorizat în mod clar la Piatra Neamț? Și faza de la golul egalizator a fost una la limita ofsaidului, dar ce să spun, poate deranjăm că suntem acolo sus. Nu trimiți un gălățean să arbitreze un meci al Brăilei, între noi sunt rivalități și orgolii sportive mari. La eliminare s-a rupt jocul”, a fost prima reacție a antrenorului Alin Pânzaru, după ce a văzut înregistrarea partidei.

Tehnicianul brăilean nu și-a menajat nici jucătorii pe care i-a acuzat că nu au avut o evoluție convingătoare. „Nici noi nu am avut evoluția pe care ne-am dorit-o. În afară de Niță, toți ceilalți fundași au gafat de multe ori, victoria cu Farul i-a relaxat pe toți de parcă acela era ultimul meci din campionat. Mi-aș fi dorit mai mult pragmatism din partea lor. Dacă Frunză marca al doilea gol, altul ar fi fost rezultatul. Dar repet, la eliminare s-a rupt echilibrul, este greu să joci cu un jucător mai puțin 80 de minute”, a mai spus Pânzaru pentru obiectivbr.ro.

La Bacău, cu toate că a rămas în inferioritate numerică, Dacia Unirea a irosit o ocazie de a înscrie prin Pușcașu, care, lansat în careu de Muscă, a șutat de la marginea careului mic însă portarul Ureche a reușit să evite golul.

Prima repriză a fost controlată de elevii lui Pânzaru astfel că în minutul 25 Niță a reușit să-și aducă echipa în avantaj. După câteva minute, Sorin Frunză a rămas față în față cu Ureche și a șutat din unghi însă portarul Bacăului a reușit să evite in extremis golul. În minutul 38, Grumuzescu a reușit să înscrie, după o poziție suspectă de ofsaid și a stabilit scorul primei reprize, 1-1.

În partea a doua a meciului, SC Bacău a mai înscris de două ori prin Vraciu (54) și Corban (70). Pe final, Țuțu a trimis mingea în bară astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea echipei SC Bacău. În etapa a treia a turului turneului play-off, Dacia Unirea va juca joi, la Dunărea Călărași.

SC BACĂ‚U        3
DACIA UNIREA BRĂ‚ILA    1

Grumezescu ”38, Vraciu ”54, Corban ”70 / G. Niță ”25

Ureche – Mihălăchioae, I. Ursu, Burcă, Giurgiu – Rz. Adăscăliței – Corban (Sahru ”81), Dumitriu (Țuțu ”76), Drugă – Vraciu, Grumezescu (Nemțanu ”67)
Antrenor: Cristian Popovici

Cr. Mitrea – Nița, L. Ivan, Ghiocel, Stănciulescu – C. Roșu (Enciu ”65), Petean (Dima ”65), Pușcașu, Frunză – Onofraș (Olaru ”11), Muscă
Antrenor: Alin Pânzaru
Eliminat: Cr. Mitrea ”10 (roșu direct)

Stadion: Letea (Bacău); Arbitru: Bogdan Ionuț Anghelinei (Galați); Asistenți: Florin Alexandru Vișan (Galați) și Daniel Vlase (Slobozia Conachi).

Articol scris de Costel FILIP
Foto: Sport.Bacăul

Marius ANGHEL 18 Apr. 2016, 14:44 Campionat
Pe aceeași temă