Președintele FC Pucioasa și soția sa, medicul de familie care ar fi falsificat adeverințe de vaccinare pentru jucători, au fost arestați! Meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, anulat de FRF

Marius TUDOR 03 Sep. 2021, 10:58 Liga 3
Președintele FC Pucioasa și soția sa, medicul de familie care ar fi falsificat adeverințe de vaccinare pentru jucători, au fost arestați! Meciul cu AFC Odorheiu Secuiesc, anulat de FRF

Cristian Mitrea și Daniela Mitrea (foto), în fapt președintele clubului de Liga 3 FC Pucioasa și soția sa, medic de familie anchetat că ar fi falsificat adeverințe de vaccinare la îndemnul soțului, și-au petrecut noaptea în arest.

Cei doi au fost audiați ore bune în cursul după-amiezei de ieri, la fel ca și fotbaliștii din acest scandal, iar autoritățile au decis să îi rețină, cel puțin pentru 24 de ore.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de o femeie (medic de familie) şi de soţul acesteia. Aceştia sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverinţe de vaccinare anti-COVID-19”, au transmis aproape de miezul nopții reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

La domiciliile tuturor celor implicați în acest scandal, numai puțin de 13 persoane, au avut loc în zorii zilei de ieri percheziții, apoi persoanele suspecte au fos audiate de Poliție.

Meciul dintre AFC Odorheiu Secuiesc și FC Pucioasa, anulat de FRF

FC Pucioasa ar fi trebuit să joace astăzi, de la ora 17:00, la Odorheiu Secuiesc, în etapa a doua a Ligii 3.

Pucioasa începuse sezonul cu o victorie, 4-0 cu Olimpic Cetate Râșnov, rezultat care ar putea fi anulat de federație dacă se va stabili că dâmbovițenii nu numai că nu au respectat protocolul medical, ci l-au înșelat.

Sursele Liga2.ro spun că FC Pucioasa riscă excluderea din competiție dacă ancheta procurorilor va scoate la iveală nereguli, iar sancțiunile pentru nerespectarea protocolului medical vor fi uriașe.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cutremur-la-fc-pucioasa-presedintele-clubului-si-10-fotbalisti-ridicati-de-mascati-adeverinte-de-vaccinare-false-eliberate-de-sotia-presedintelui-19198976

https://liga2.prosport.ro/liga-3/start-in-noul-sezon-de-liga-3-editia-2021-2022-17-meciuri-au-loc-astazi-un-joc-nu-are-loc-din-cauza-covid-19-iar-altul-din-cauza-faptului-ca-o-echipa-este-ca-si-desfiintata-19197992

Marius TUDOR 03 Sep. 2021, 10:58 Liga 3
Pe aceeași temă