Pandurii nu câștigă nici în superioritate cu penultima clasată ACS Poli! Bogoi, nemulțumit că echipa sa a luat din nou gol din fază fixă. Răchită crede în minuni

  • Deși a întâlnit penultima clasată și a avut superioritate numerică la scorul de 1-0, Pandurii n-a reușit să bifeze al doilea succes din 2019 și a rămas la trei puncte de zona retrogradării. Adversara ACS Poli Timișoara a smuls un egal la Târgu Jiu, scor 1-1, și a ajuns la trei partide consecutive fără înfrângere. Chiar și în aceste condiții, șansele de salvare ale bănățenilor sunt infime.

 

Începutul partidei de la Târgu Jiu a fost favorabil gazdelor, care au deschis scorul în minutul 6, prin Andrei Blejdea, din centrarea lui George Tudoran. În minutul 73, oaspeții au rămas în inferioritate numerică, Calugher primind al doilea cartonaș galben, pentru fault asupra lui Vodă. Același jucător fusese avertizat în minutul 65, pentru un atac imprudent tot asupra lui Alexandru Vodă.  Cu un jucător în minus, ACS Poli a izbutit să egaleze, prin Igor Țîgîrlaș, cu un șut din 5 metri, faza la care Pandurii a solicitat ofsaid.

Bogoi a acuzat și arbitrajul

Supărat că echipa sa a primit din nou gol din fază fixă, dar și nemulțumit de unele decizii ale brigăzii de arbitrii, antrenortul „pandurilor” Adrian Bogoi n-a oferit prea multe declarații la finalul partidei: „Adversarii au ajuns la poartă numai din faze fixe. Din fază fixă am luat și golul. Toate contactele unu la unu s-au dat în favoarea acestei echipe ACS Poli. Asta este situația, am pierdut două puncte. După aspectul jocului, e total nemeritat acest egal”.

Răchită încă mai crede în minuni

Și Valeriu Răchită, antrenorul echipei timișorene, a avut ceva de reproșat arbitrului, considerând că elevul său Calugher a fost eliminat prea ușor.

„Îi felicit pe băieții mei pentru atitudinea pe care au avut-o pe toată durata partidei. Practic, am început meciul de la 0-1, după o greșeală de poziționare și de marcaj. În prima repriză, cred că am avut șase-șapte ocazii de a marca! Am reușit să însriem pe final, când eram în zece oameni. E un punct muncit. Puteam să și câștigăm. Din păcate, nu avem jucători care să decidă meciul singuri, trebuie să muncim și vom munci în continuare. Cu cât trec etapele, șansele scad, dar atâta timp cât avem șanse matematic vom lupta. Jucăm orice meci cu sabia deasupra capului. Cred că Calugher a primit ambele cartonașe galbene foarte ușor”, a declarat antrenorul echipei ACS Poli, Răchită.

La mijlocul săptămânii urmează etapă intermediară în Liga 2. ACS Poli joacă miercuri, de la ora 15:00, acasă cu Metaloglobus, iar Pandurii joacă de la ora 17:00, în deplasare la UTA Arad.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă