Pandurii merge cu speranță la Oradea! Bogoi: „Ne batem pentru cele trei puncte”. Vezi de ce e un meci al orgoliilor

Pandurii merge cu speranță la Oradea!** Bogoi:

Deși nu va lua loc pe bancă la Oradea, deoarece actele pentru obținerea cardului de antrenor nu au fost depuse încă la federație, noul tehnician al echipei Pandurii Târgu Jiu, Adrian Bogoi, a intrat deja în pâine.

Fost jucător la Pandurii și, ulterior, antrenor-principal la Pandurii II, Bogoi îi cunoaște pe majoritatea jucătorilor. Acesta e încrezător ca va debuta cu un succes. „Un meci între două echipe cu aceeași structură, cu jucători tineri. Mergem să ne batem pentru cele trei puncte”, a declarat Bogoi, conform pandurul.ro.

Partida Luceafărul Oradea – Pandurii Târgu Jiu se joacă astăzi, la ora 14:00. Înaintea desfășurării meciului direct, cele două echipe se află pe locuri retrogradabile. Pandurii e pe 16, cu 16 puncte, iar Luceafărul e pe 18 cu 13 puncte.

Meciul e unul al orgoliilor, în special la nivelul conducerilor.

În urmă cu trei luni, clubul din Sânmartin a fost preluat de un grup de afaceri gorjeni, apropiați lui Nicolae Sarcină, unul dintre „rivalii” lui Marin Condescu, președintele USMO.

Una dintre societălile patronate de Nicolae Sarcină, SC Succes SRL, a fost, până de curând, sponsorul echipei Pandurii Târgu Jiu. Între timp, părțile au intrat în conflict, legat, în principal, de spațiile comerciale de la nou stadion din Târgu Jiu.

Din retur, Luceafărul Oradea s-ar putea muta în orașul de la malul Jiului!

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

 

Pe aceeași temă