„Pandurii” lui Bogoi nu se tem de UTA! Brînzan: „Nu am pierdut deloc pe teren propriu și cred că o să câștigăm. Avem încredere în forțele noastre”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 18:30 Campionat

Neînvinsă de șase etape, interval în care a bifat patru victorii, Pandurii întâlnește UTA Arad, mâine, vineri, de la ora 16:00, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Elevii pregătiți de Adrian Bogoi cred să pot continua seria pozitivă, chiar dacă în etapa a 10-a au un adversar redutabil.

„Jucăm acasă, nu am pierdut deloc pe teren propriu, avem doar un egal cu FC Argeș, și cred că o să câștigăm. Avem încredere în forțele noastre. O cunoaștem pe UTA! Sunt câțiva jucători care au fost aici, la Pandurii, cu mine, cum ar fi Ciprian Rus sau Paul Păcurar, care au și jucat în Liga I. Au o echipă destul de bună. Probabil că și ei au aspirații foarte mari, vor să promoveze sau să fie cel puțin în primele locuri. Eu sunt optimist, cred că o să câștigăm”, a declarat căpitanul Denis Brânzan, pentru Gazeta de Sud.

Restanțe mai sunt, dar au primele la zi

Mijlocașul de 22 de ani crede că parcursul bun al echipei sale e legat și de faptul că jucătorii sunt cu primele la zi, chiar dacă mai au unele restanțe salariale. „Am avut un început foarte bun de campionat. Am avut o singură partidă pierdută, la Ploiești, în etapa a 3-a. Pot spune că situația financiară a clubului este bună acum și se cunoaște. Avem primele la zi, am primit și o parte din salarii. Suntem câțiva jucători care avem ceva restanțe de primit din urmă, dar nu vor fi probleme, se vor rezolva curând. Avem promisiuni din partea conducerii că o să fie bine și în viitor. Contează foarte mult acest aspect. Vă dați seama că pentru fiecare contează și banii, pentru că avem familii și pentru asta muncim. E liniște în vestiar și suntem concentrați pe fotbal”, a precizat Brînzan.

A lucrat cu Bogoi și la echipa a doua

Căpitanul echipei gorjene pune rezultatele pozitive și pe seama faptului că mulți dintre actualii componenți ai lotului au lucrat cu Adrian Bogoi la Pandurii II, în urmă cu 3-4 ani! „Bunul mers al lucrurilor se datorează și faptului că unii dintre noi am mai lucrat cu antrenorul Adrian Bogoi la Pandurii II, pe când evoluam în Liga a III-a. Este un antrenor foarte bun, face niște antrenamente foarte bune și știe să ne mobilizeze la fiecare meci. Și la pauză, dacă nu facem o primă repriză foarte bună, vede bine ce nu merge și știe ce să ne transmită, iar indicațiile sale ne schimbă evoluția în partea a doua. Așa s-a întâmplat cu FC Arșeș. Eram conduși și în minutul 47 am egalat, iar în repriza a doua trebuia să mai dăm două-trei goluri. Avem un stil mai ofensiv, jucăm foarte bine pe flancuri, unde se regăsesc Pârvulescu și Tudoran, avem și un atacant, Filip Nsiah, care ne ajută foarte mult pe mingile lungi. Nu avem un joc foarte bun de posesie sau de atac pozițional, dar creștem de la meci la meci”, a completat Brânzan, pentru gds.ro.

Din iarnă se poate pronunța în privința promovării

Mijlocașul e însă rezervat în privința promovării: „Nu știu, e devreme să ne pronunțăm, au trecut abia nouă etape. Din iarnă, dacă o să avem o situație foarte bună în clasament și dacă mai vin și jucători cu experiență, de ce nu, se poate. Noi mai vorbim despre asta în vestiar, dar e cale lungă până acolo. Luăm etapă cu etapă, încercăm să scoatem maximum de la fiecare meci și vedem ce se întâmplă. Personal, sper să fie anul meu. Sunt mai vechi la echipă, mă pregătesc bine, am și marcat la Brăila. Vreau să fac o treabă bună în continuare. Majoritatea traversăm o perioadă bună”.

După nouă etape desfășurate în acest sezon, Pandurii ocupă locul 4, cu 18 puncte, la egalitate cu Academica Clinceni, aflată pe 3. Vineri o întâlnește pe teren propriu pe UTA, care e pe poziția a 9-a, cu 13 puncte.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

Marius ANGHEL 04 Oct. 2018, 18:30 Campionat
Pe aceeași temă