Primele achiziții la FC Argeș după numirea lui Nicolae Dică! Cei trei jucători vin de la o colegă de campionat

FC Argeș și-a început deja campania de achiziții pentru noul sezon al Ligii 2, unul în care și-a stabilit ca obiectiv promovarea, după ce trecerea de la club de drept public la privat va fi efectuată în scurt timp. Ieri, gruparea piteșteană l-a anunțat pe Nicolae Dică drept noul manager general, iar astăzi a perfectat primele trei transferuri.

Denis Brînzan, Andrei Blejdea și Robert Dănescu, toți trei de la Pandurii Târgu Jiu, sunt achizițiile clubului alb-violet. Primii doi au semnat pe câte doi ani, iar ultimul pe o perioadă mai lungă, de trei ani.

Denis Brînzan (22 de ani) era căpitanul echipei Pandurii. Fundașul originar din Târgu Jiu a jucat la echipa gorjeană inclusiv la ultima prezență a ei în Liga 1, în sezonul 2016-2017. Campionatul trecut a evoluat în 29 de meciuri, iar în acesta a prins tot 29 de jocuri, toate ca titular, în care a marcat și un gol.

Robert Dănescu (18 ani) e originar tot din Târgu Jiu și în acest sezon a debutat la prima echipă a clubului Pandurii. Fundașul de 18 ani a fost utilizat de antrenorul Adrian Bogoi în 15 meciuri, doar în cinci dintre ele începând ca titular.

Andrei Blejdea (22 de ani) s-a născut la București și, în ciuda vârstei, are deja mai multe experiențe în străinătate. A trecut pe la FC Wil (Elveția), Domžale, Kranj (ambele din Slovenia) și Eintracht Braunschweig II (Germania), iar în România a jucat prima dată la Academica Clinceni, în 23 de meciuri, ediția trecută de Liga 2. În vara trecută a ajuns la Pandurii Târgu Jiu, pentru care a evoluat în 34 de meciuri, în 19 ca titular, și unde a înscris 8 goluri.

„La o zi după ce Nicolae Dică a fost instalat în funcția de manager general, conducerea clubului FC Argeș a realizat astăzi primele transferuri.

Echipa noastră a ajuns la un acord cu trei fotbaliști care în sezonul recent încheiat au evoluat în liga secundă la Pandurii Târgu Jiu. Este vorba despre Robert Marian Dănescu, Denis Gigi Brânzan și Cristian Andrei Blejdea. Dănescu a semnat cu FC Argeș o înțelegere valabilă pe 3 ani, în timp ce Brânzan și Blejdea vor îmbrăca tricoul alb-violet timp de 2 sezoane.

Robert Marian Dănescu este născut în anul 2000 și a evoluat ca fundaș central la Târgu Jiu. Tânărul jucător al echipei noastre poate evolua și ca mijlocaș defensiv.

Denis Gibi Brânzan este născut în 1996 și este fundaș central de meserie. În sezonul 2018-2019 a îmbrăcat tricoul gorjenilor în 29 de meciuri și a reușit 1 gol. În sezonul 2016-2016 a evoluat cu Pandurii Târgu Jiu în Liga I, bifând 5 partide.

Cristian Andrei Blejdea este născut în 1996 și a evoluat la Pandurii Târgu Jiu ca atacant. Are 1,82 m înălțime, 75 kg greutate, iar în precedenta ediție de campionat a îmbrăcat tricoul pandurilor în 34 de partide, reușind să înscrie 8 goluri.

Clubul FC Argeș le transmite celor trei „Bun Venit! și rezultate cât mai bune în tricoul alb-violet”, a anunțat FC Argeș pe pagina sa de facebook.

Pe aceeași temă