Pandurii își simplifică misiunea de salvare cu o victorie la Suceava. Pîrvulescu: „Domnul Bogoi ne-a făcut să înțelegem că îmbrăcăm tricoul unei foste vicecampioane”

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 02:29 Campionat
Pandurii își simplifică misiunea de salvare cu o victorie la Suceava.** Pîrvulescu:

Scăpată de poziția retrogradabilă după victoria din weekendul trecut cu Știința Miroslava (scor 1-0), Pandurii speră să obțină în runda următoare din nou toate puncte puse în joc, pentru a-și consolida măcar locul 15. Gorjenii se deplasează la Suceava, unde va juca împotriva ultimei clasate Foresta. „Ne dorim să câștigăm, mergem acolo cu toată încrederea!”, spune Daniel Pîrvulescu, mijlocașul de 21 de ani al lui Adrian Bogoi.

Pandurii merge în Moldova cu un moral ridicat după succesul cu Știința, în timp ce sucevenii încearcă să uite cât mai repede de înfrângerea usturătoare suferită la Șiria, în fața celor de la UTA Arad, scor 1-8.

„Ne dorim să câștigăm cu Suceava și să aducem toate cele trei puncte puse în joc. Domnul Bogoi are foarte mare încredere în noi, în jocul echipei, iar noi, la rândul nostru, în dumnealui”, spune Pîrvulescu, care în acest sezon a jucat în 24 de meciuri și a înscris un gol.

Promovat de la echipa a doua a grupării din Târgu Jiu, Daniel Pîrvulescu apreciază munca și implicarea antrenorului Bogoi. „Formăm un grup unit, o familie, în ciuda problemelor financiare cu care ne confruntăm, iar pentru acest lucru trebuie să îi mulțumim domnului Bogoi, care ne-a făcut să înțelegem că îmbrăcăm tricoul unei foste vicecampioane a țării, care s-a calificat în grupele Europa League”, dezvăluie tânărul fotbalist.

„Singura echipă demnă să joace pe noul ‘Tudor Vladimirescu’ este Pandurii”

Sătul de exilul pe care a fost nevoită să îl suporte echipa ani la rând, Pîrvulescu ține să se facă bine înțeles când vine venit vorba de o posibilă reîntoarcere a „pandurilor” la Târgu Jiu. „S-a construit în oraș un stadion ultra-modern, foarte frumos, iar singura echipă demnă să joace pe noul Tudor Vladimirescu este Pandurii, nu altcineva! Sper ca din toamnă să jucăm la Târgu Jiu, unde lumea ne susține, pentru că nouă ne lipsește acest lucru enorm în aceste momente, însă vom trece peste asta și vom încerca să scoatem maxim din meciurile rămase”, a punctat Daniel Pîrvulescu.

În urma succesului obținut în ultima etapă pe terenul de la Motru, în fața Miroslavei, trupa lui Bogoi a reușit să scape de zona roșie a clasamentului, cu 34 de puncte, la egalitate cu Dacia Unirea Brăila și Metaloglobus. Așadar, cu o victorie în weekend, Pandurii ar crește și mai mult șansele în ceea ce privește lupta pentru evitarea retrogradării.

Articol scris de Valentin PĂ‚TRU (Motru)

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 02:29 Campionat
Pe aceeași temă