Pandurii e la patru puncte de ultimul loc retrogradabil, Bogoi e relaxat: „Nu sunt îngrijorat. În momentul de față, stăm destul de bine”

Pandurii e la patru puncte de ultimul loc retrogradabil, Bogoi e relaxat:**

Pandurii a ratat o bună ocazie în această etapă să se îndepărteze de locurile retrogradabile, însă în meciul cu liderul Ligii 2, desfășurat fie și pe propriul teren, n-a avut prea multe șanse. Academica Clinceni a câștigat cu 2-0 prin golurile marcate de Robert Ion (23), cu un șut din 9 metri trimis sub transversală, și Vasile Olariu (52), cu o minge trimisă din 10 metri și care a fost deviată și de fundașul Robert Bratu.

La finalul partidei, antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, a susținut că nu e îngrijorat de locul din clasament, deși echipa sa a obținut un singur succes în 2019.

„Jocul a fost echilibrat. Soarta meciului s-a decis la două faze. Dacă aveam mai multă încredere, puteam să obținem un rezultat favorabil. Clinceni are jucători maturi, e o echipă care joacă bine și care își merită locul din clasament. Noi ne vedem în continaure de jocul nostru. Nu sunt îngrijorat. În momentul de față, stăm destul de bine. Ne așteaptă o deplasare la Snagov, apoi urmează două jocuri acasă (n.r. – cu CS Balotești și Luceafărul Oradea), iar după aceea vom face și calcule”, a spus Bogoi.

Cu 34 de puncte acumulate în 30 de etape, Pandurii se află pe locul 13 în Liga 2, la patru puncte peste Daco-Getica, echipa aflată pe ultimul loc retrogradabil. Etapa următoare, gorjenii joaăc în deplasare la Sportul Snagov, sâmbătă, de la ora 11:00.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Pandurii Târgu Jiu

Pe aceeași temă