Pandurii, convinsă că a avut un gol valabil în meciul cu Viitorul Pandurii. Cum a comentat Adrian Bogoi întâlnirea dintre cele două echipe cu aceeași titulatură

Pandurii Târgu Jiu și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, fostă ACS Energeticianul, fostă ACS Șirineasa, au încheiat la egalitate, scor 0-0, sâmbătă, în etapa a 4-a a Ligii 2, primul meci desfășurat de când cele două formații au în titulatură denumirea „Pandurii Târgu Jiu”.

La finalul jocului desfășurat pe sinteticul de la Târgu Jiu, la conferința de presă, antrenorul gazdelor, Adrian Bogoi, a spus că punctul obținut este unul de moral pentru echipa sa și a acuzat faza din minutul 51.

„Consider că am făcut un joc destul de bun, împotriva unei echipe experimentate, formată prin fuziunea loturilor de la Luceafărul Oradea și Energeticianul. Ei au și foști prim-divizionari, noi am promovat mulți juniori. Cu toate acestea, cred că am fost peste adversari. Am avut și două mari oportunități de gol, prin Kim, în minutul 3, și faza controversată din repriza secundă, la centrarea lui Trancă, când zic eu că mingea a depășit linia porții. Părerea mea e că a fost gol. Chiar dacă este doar un punct obținut, este unul încurajator pentru noi. Puteam să mai luam puncte și în meciurile anteriore. Am avut o atitudine bună, având în vedere că avem mulți jucători care nici măcar nu au jucat la liga a doua. Cred că ar fi fost o motivație în plus, atât pentru noi, cât și pentru adversari să jucăm pe stadionul cel nou”, a spus Bogoi.

Acesta a reamintit de problemele financiare cu care se confruntă echipa sa și consideră de Pandurii putea ataca promovarea dacă își păstra nucleul. „În ultimul an și jumătate, am pierdut cred că 20 de jucători tineri, foarte buni, cu care putem să formăm o echipă puternică. Dacă aceea echipă era bine finanțată, anul acesta puteam ataca promovarea. Întrebați-l pe domnul Sarcină câte milioane a cheltuit sezonul trecut cu Energeticianul și tot a retrogradat. Noi am reușit să menținem echipa cu buget care n-a fost nici de liga 3. Din punct de financiar, stăm în continuare foarte rău. Sunt restanțe și de un an și jumătate. Suntem singura echipă din lume la care acționarii nu dau niciun ban. Nici măcar moral, nu suntem susținuți”, a completat Bogoi.

Mizează pe rezerve la Horezu

Pentru echipa sa urmează meciul din turul 3 al Cupei României, programat miercuri, în deplasare, de la ora 17:30, cu Flacăra Horezu. „La Horezu, vreau să dau posibitatea celor care au evoluat mai puțin să joace. Voi introduce mai mulți juniori, fiindcă ei nu pot crește în valoare decât dacă sunt folosiți în meciuri oficiale, iar meciul din Cupa României este unul oficial. Flacăra Horezu este o echipa foarte bună de Liga 3. Am posibilitatea să reevaluez  unii jucători, fiindcă noi am avut foarte puține amicale în pauza de vară”, a conchis Bogoi.

În campionat, Pandurii, aflată pe penultimul loc, cu un singur punct, va juca etapa viitoare în deplasare, luni, de la ora 18:00, cu Campionii FC Argeș.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

Pe aceeași temă