Pană: „Trebuie să câștigăm”

18 Oct. 2011, 07:23 Campionat
Pană:**

Remiza obținută de FC Farul în deplasarea de la Brăila a făcut ca numărul rezultatelor consecutive obținute de „marinari” să crească la șase. Acum, pe elevii lui Marian Pană îi așteaptă o nouă partidă dificilă, tot în deplasare, la București.

Partida Dinamo II – FC Farul este programată sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 13, în cadrul etapei a 10-a a Ligii a II-a, Seria I.

Ieri, de la ora 17, alb-albaștrii au susținut prima ședință de pregătire a săptămânii, la baza proprie. Iată care este, în continuare, programul Farului: marți – vineri, ora 11, antrenament.

Tehnicianul Marian Pană a declarat, ieri, că rezultatul de egalitate de la Brăila, 1-1, este unul bun, însă îi obligă pe elevii săi să se impună la București.

„Am spus de la bun început că în cele două deplasări va trebui să ne întoarcem cu cel puțin patru puncte. Acum este clar, mai mult de patru puncte nu mai putem face, dar tot ar fi foarte bine dacă le-am obține și pe acestea. Așadar, nu avem altă variantă, trebuie să câștigăm cu Dinamo II, doar așa putem să urcăm în clasament”, a spus Pană.

sursa: Cuget Liber

18 Oct. 2011, 07:23 Campionat
Pe aceeași temă