Pană: „N-am reușit să valorificăm mingile pe care le-am dus în gura porții”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 21:22 Campionat
Pană:**

FC Bihor a câștigat greu meciul de astăzi cu CSM Râmnicu Vâlcea, scor 1-0, și continuă să spere la promovare. La finalul meciului, antrenorul orădenilor era mulțumit de succes, însă recunoaște că fotbaliștii săi au avut probleme în a valorifica mingiile din fața porții. Pană a explicat de ce jucătorii au făcut pasul înapoi după gol și și-a lăudat adversarul.

„Sunt mulțumit că am câștigat. Consider că în prima repriză am prestat un joc bun spre foarte bun, din păcate, n-am reușit să valorificăm mingile pe care le-am dus în gura porții. În repriza a doua am început bine, o ocazie mare a lui Mărkuș și un penalti marcat, după care, sigur, a fost o retragere, nu neapărat dirijată sau intenționată, dar instinctul de conservare al rezultatului a făcut ca băieții să facă puțin pasul înapoi.

Am întâlnit o echipă foarte bine organizată, o echipă cu jucători buni în componență, cu un atacant, Nkongue, care poate să pună probleme oricărei apărări. Au jucat foarte mult cu mingi luni în spatele nostru, au și ratat o ocazie mare, dar venită pe greșeala noastră.

Una peste alta, am dublat numărul de puncte făcut în turul campionatului și cu o victorie la Pitești, coroborată cu o victorie în fața formației din Tg. Mureș, putem trage o linie și putem spune pe ce drum o luăm în continuare”, a declarat după joc, citat de eBihoreanul, Marian Pană.

Foto: eBihoreanul

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 21:22 Campionat
Pe aceeași temă