Pană: „Dacă batem sâmbătă la Buftea suntem salvați”

13 May. 2009, 18:40 Campionat
Pană:

Marian Pană, antrenorul Științei Bacău, apreciază că rezultatele pe care le vor înregistra Cetatea și Știința în etapa de sâmbătă vor fi aproape decisive în lupta pentru evitarea retrogradării.
„Suceava are meci greu pe teren propriu cu Delta Tulcea, iar noi jucăm o partidă foarte importantă la Buftea. Consider că în cazul în care noi ne impunem în această rundă, atunci ne putem considera salvați de la retrogradare. Dacă nu, lupta se va decide oricum în următoarele trei etape”, a precizat Pană.

În altă ordine de idei, chiar dacă Știința a cedat în ultimul joc de campionat cu scorul de 5-0 la Dunărea Giurgiu, Marian Pană a declarat în stilul său caracteristic că formația sa s-ar fi impus fără probleme dacă meciul s-ar fi jucat 11 contra 11.
 
„Datorită eliminărilor și accidentărilor am fost obligați să terminăm partida de la Giurgiu în doar 6 jucători de câmp. Avem mari probleme de lot în ultima perioadă, din 31 de jucători am doar 18 la dispoziție, dar chiar și așa sper să o scoatem cu bine la capăt”, a adăugat Marian Pană.

Articol scris de Gabriel Toderașcu
 

13 May. 2009, 18:40 Campionat
Pe aceeași temă