Păcurar vede altfel lucrurile înainte de Clinceni – UTA: „Presiunea e, mai degrabă, pe noi”

Marius ANGHEL 22 Mar. 2019, 11:39 Campionat

După ce au întâlnit doar formații aflate sub ei în clasamentul ligii secunde în 2019, utiștii schimbă foaia odată cu deplasarea din weekend. Sâmbătă, de la ora 13:00, arădenii înfruntă una dintre cele cinci formații care se bat pentru locurile promovabile și, deci, punctele puse în joc ar trebui să fie extrem de importante. În schimb, „Bătrâna Doamnă” e undeva la mijlocul clasamentului și, chiar dacă nu e scăpată definitiv de griji, nu poate vorbi despre fiecare meci ca despre o finală.

Dar, Cristian Păcurar vede puțin altfel lucurile. „Din punctul meu de vedere, Academica Clinceni nu are nicio presiune. Într-adevăr, sunt acolo sus, la promovare, dar presiunea e, mai degrabă, pe noi la acest meci. La UTA te apasă istoria, tradiția, ești obligat să joci la victorie fiecare meci”, susține „secundul” UTA-ei.

Anunțând absența lui Stahl, care nu și-a revenit după accidentarea suferită cu Luceafărul, Păcurar mai are dubii în ceea ce îi privește pe Hrezdac și Kanda.

Arădenii vor petrece pe drum aproape toată preziua unui meci oficial la bordul autocarului, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp. Deplasările s-au făcut fie cu avionul, fie din două, cu oprire și antrenament pe drum. „Într-adevăr, nu am fost obișnuiți cu o astfel de deplasare, dar am observat că aproape de fiecare dată când am mers cu avionul la București am pierdut. Împreună cu conducerea clubului, am hotărât că e mai bine așa, deși mai există și un alt motiv de care nu aș vrea să vorbesc”, a mai menționat Păcurar.

Din informațiile noastre, „oficialii” arădeni au preferat să le mărească prima de victorie jucătorilor pentru meciul la Clinceni, în loc să plătească o noapte de cazare în plus. Și așa, partida cu Academica e programată la ora prânzului, deci timpul de odihnă e suficient pentru „roș-albi”.

CITEȘTE și: Melinte e convins: „Dacă vom avea rezultate, nu vor fi probleme cu banii la UTA”

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 22 Mar. 2019, 11:39 Campionat
Pe aceeași temă