Ovidiu Sabău a revenit la Târgu Mureș!

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 19:10 Campionat
Ovidiu Sabău** a revenit la Târgu Mureș!

Așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, postul de antrenor principal al grupării ASA Tîrgu Mureș, rămas liber după demisia lui Edi Iordănescu, a fost ocupat de Ovidiu Sabău. Acesta revine pe banca mureșenilor pentru a treia oară, el ocupând funcția de principal în două mandate, pe când echipa se numea FCM Târgu Mureș.

Prima debarcare a lui Sabău la gruparea ardeleană a avut loc în septembrie 2010, rezistând acolo timp de un an. Tehnicianul a demisionat în septembrie 2011, atunci când echipa avea doar șase puncte adunate în primele opt etape ale Ligii I. În martie 2012, Sabău a revenit la Târgu Mureș, înlocuindu-l pe Marius Lăcătuș, iar din vara acelui an a ajuns pe banca Rapidului.

Sabău a semnat un contract până în vară, iar mâine va avea primul antrenament cu noua sa echipă. Cel mai probabil, din stafful tehnic va face parte și Mircea Cojocaru, unul dintre secunzii obișnuiți ai lui Sabău. Noul tehnician al grupării din seria a II-a își va vedea elevii la lucru într-un amical care se va disputa sâmbătă de la ora 11, cu U Cluj, pe terenul 2 – Academia de Sport din complexul Week-end.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 19:10 Campionat
Pe aceeași temă