EXCLUSIV: Iordănescu s-a despărțit de ASA! Sabău, în cărți!

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 14:43 Campionat
EXCLUSIV: Iordănescu** s-a despărțit de ASA!** Sabău, în cărți!

UPDATE: Principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a mureșenilor este Ovidiu Sabău. Acesta se află deja în drum spre Târgu Mureș pentru a discuta condițiile în care ar putea deveni principalul ocupantei locului 5 din seria a II-a.


Mariajul dintre ASA Tîrgu Mureș și tehnicianul Edi Iordănescu a ajuns în faza divorțului ireconciliabil, părăsind echipa după ce a invocat motive personale. Venit în vară la gruparea de pe Mureș, Iordănescu lasă echipa pe locul 5, la un punct de locul secund și la trei de primul loc.

„Este adevărat. Am o problemă strict personală, am cerut încetarea colaborării și am comunicat că nu există cale de întoarcere de această dată. Cred foarte tare în jucători și sunt sigur că vor avea rezultate în viitor. Nu mi-a fost ușor să iau o muncă de la zero, cu o echipă nou formată și extrem de tânără. În ultimul joc am avut patru jucători de 19 ani în teren. Cred că din vară am progresat mult ca grup din multe puncte de vedere. În continuare doresc mult succes echipei, mulțumesc conducerii pentru încrederea totală de care m-am bucurat și sper să mă înțeleagă și să nu mă judece. Până în iarnă, de principiu aș dori să fiu mai mult alături de familie.” a declarat Edi Iordănescu pentru Liga2.ro

Mihai Andries 09 Oct. 2013, 14:43 Campionat
Pe aceeași temă