„Orice meci în tricoul UTA-ei are miză pentru noi”

17 May. 2012, 16:42 Campionat

„Bătrâna Doamnă” a obținut o remiză albă în confruntarea de la Sînmartin, în compania celor de la Luceafărul Oradea. Arădenii nu au reușit să puncteze, aflându-se la al doilea meci consecutiv în care nu găsesc drumul spre poarta adversă. Unul dintre jucătorii care ar fi putut face diferența pe tabela de marcaj a fost George Neagu.

Folosit ca titular pe postul de mijlocaș stânga, acesta a fost aproape de a puncta la ultimele faze ale jocului. „Mă aștept să fiu înjurat acum, așa cum se întâmplă cu toți cei care dau interviuri. Pentru noi, meciul a avut miză, orice partidă disputată în tricoul UTA-ei este important pentru jucătorii de la acest club. Îndiferent de miză, toate meciurile le abordăm serios și ne dorim victoria”, a ținut să precizeze fostul „pandur”.

Revenind asupra celor întâmplate miercuri seara, în „fieful” Luceafărului, Neagu spune că: „Se poate spune că rezultatul este echitabil, cu toate că ocaziile mari le-am avut noi. În prima repriză și la finalul meciului am avut ocazii clare, păcat că nu am marcat. Puteam să o fac și eu, dar șuturile mi-au fost blocate. Asta este, nu mai am ce să fac acum”.

Sursa: Sport Arad

17 May. 2012, 16:42 Campionat
Pe aceeași temă