Orădenii, învinși dintr-un penalty

16 May. 2009, 15:06 Campionat
Orădenii, învinși dintr-un penalty

O nouă deplasare, o nouă înfrângere pentru FC Bihor – este un dicton pe care fanii echipei îl știu pe de rost. Un nou episod din aceast serial s-a derulat sâmbătă, 16 mai, la Vanju Mare, când echipa condusă de Zoltan Vig a pierdut cu scorul de 1-0 (1-0) în compania formației FC Drobeta Turnu Severin.
 Unicul gol al partidei a fost înscris în min 32 de către Eduard Stoica, cel care a transformat o lovitură de pedeapsă, obținută în urma unui fault în careu al lui Baiano. 
 Meciul a fost unul sărac în ocazii de poartă, șansele cele mai mari de a marca aparținând Bihorului. Echipa orădeană putea să scoată un egal pe finalul jocului, însă Lucas a ratat incredibil în min 93 după o lovitură de cap din careul mic.
 La sfârșitul jocului, antrenorul Zoltan Vig era resemnat: “La mustață pierdem mereu, nu jucăm prost, dar pierdem tot timpul. Am primit singurul gol al meciului din lovitură de la 11 metri.” a declarat mâhnit tehnicianul bihorean. 
 Chiar dacă formația să a fost învinsă, acesta nu crede că echipă gazdă a fost mai bună: “Eu zic că în astfel de situații se dă penalty pentru echipa gazdă. A fost o fază discutabilă. Drobeta nu a avut ocazii, a dat gol, și apoi doar s-a apărat. Un egal era mai echitabil, după cât am ratat, mai ales la faza lui Lucas din minutele de prelungire.” a încheiat Zoltan Vig.
 După acest meci, Drobeta acumulează 50 de puncte și se află pe locul 5, iar Bihorul rămâne pe 7 cu 42 de puncte.
 

Articol scris de Gabriel MORARIU
 

16 May. 2009, 15:06 Campionat
Pe aceeași temă