Oprița: „Meritam victoria, am dominat Vâlcea la ea acasă”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 30 Nov. 2014, 00:30 Campionat
Oprița:**

Antrenorul reșițenilor, Daniel Oprița a turbat de furie după ce echipa sa a fost egalată în Zăvoi, la ultima fază a jocului cu Vâlcea. Oprița are ghinion în finalurile de joc contra echipelor lui Alex Pelici. În tur, Reșița a mai pierdut două puncte mari la Oradea pregătită atunci de Pelici, după ce, în prelungiri, a ratat un penalty.

„A fost un meci dominat de noi de la un capăt la altul, am avut ocazii mari, am și marcat, rezultatul este nemeritat. Meritam victoria, chiar dacă am fost conduși, am jucat fotbal, am dominat CSM-ul la ea acasă. Vâlcea nu a avut ocazii, a avut doar neînțelegerea aceea la noi în careu, din care a ieșit penalty, în rest, nu prea au avut. Avem punctele în mână și luăm gol la ultima fază, ce să mai zici? Acesta e fotbalul, mergem înainte, sunt bucuros că echipa joacă bine, un fotbal de calitate, aproape de ceea ce îmi doresc eu, dar îmi pare rău că e frustrant să pierzi puncte la ultima fază. Pelici e recunoscut pentru organizarea bună defensivă, e greu să întorci împotriva lui, Timișoara nu a reușit să îi dea gol, noi i-am dat două. Presiunea care am pus-o a dus la acele cornere. Suntem pe drumul cel bun, chiar dacă în patru etape am luat doar trei puncte, am jucat și cu echipe bune” a declarat Daniel Oprița la conferința de presă susținuită după joc.

Antrenorul Reșiței este convins că echipa sa se va bate pentru primul loc până la finalul campionatului. Nu este decisiv meciul de la Timișoara, o să mai rămână 15 meciuri. Nu ne dăm bătuți, echipa ne dă încredere, din iarnă știm ce avem de făcut, știm unde trebuie să ne întărim, unde trebuie să mai lucrăm, o să fim mai puternici. Indiferent de distanță, vom spera în continuare, nu cedăm. La Reșița e destul de bine, față de ce se întâmplă în țară, atâta cât avem, e bine că este stabilitate” a comentat acesta.

Articol de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 30 Nov. 2014, 00:30 Campionat
Pe aceeași temă