Oprescu: „Punctul acesta capătă valoare dacă batem în ultimul meci”

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 19:05 Campionat
Oprescu:**

 FC Olt a revenit cu un punct de pe terenul ocupantei locului secund în clasamentul seriei, Fortuna Poiana Câmpina. Pe o vreme potrivnică fotbalului, slătinenii s-au mobilizat foarte bine, reușind să-și creeze numeroase ocazii. Mai mult, aceștia au avut un gol anulat, în debutul partidei.

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit în primul rând de jocul echipei. „Nu știu dacă este echitabil rezultatul, important este că echipa a jucat foarte bine, pe terenul unei formații unde nu oricine a reușit să pună probleme. Am avut ocazii foarte multe, am și înscris, la acel gol anulat, ne-am apărat bine în condiții meteo nefavorabile, echipa a continuat parcursul bun. Punctul acesta capătă valoare, dacă reușim să batem în ultimul meci”, a declarat antrenorul grupării din Slatina.
 
Cu 16 puncte acumulate, slătinenii se află pe locul șapte, la o lungime distanță de play-off, ultimul loc fiind ocupat de CSM Râmnicu Vâlcea, care în jocul precedent a obținut in extremis un punct pe teren propriu cu Metalul Reșița, scor 2-2.

Și-a ispășit suspendarea

Dan Oprescu s-a aflat tot în tribună la meciul cu Fortuna, încheiat la egalitate, scor 0-0. Tehnicianul divizionarei secunde revine pe bancă în ultimul meci din acest an, susținut în compania echipei Șoimii Pâncota, în cadrul căreia evoluează o serie de jucători ce în trecut au activat la FC Olt.

Oprescu a avut de ispășit o pedeapsă de patru etape de suspendare, în urma unor declarații făcute la un post de radio, chiar după jocul din tur cu gruparea arădeană.

Șoimii Pâncota ocupă locul nouă în clasamentul seriei, cu 12 puncte acumulate. Arădenii vin după victoria cu Olimpia Satu Mare. Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Jocurile rămase de disputat, din retur, se vor relua în primăvară.

Sursa: Gazeta nouă
Foto: FB Fortuna

Marius ANGHEL 01 Dec. 2014, 19:05 Campionat
Pe aceeași temă