Oprescu își critică dur jucătorii după eșecul de la Timișoara: „E inadmisibil să ai acest comportament, să te lași călcat în picioare”

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 13:48 Campionat
Oprescu își critică dur jucătorii după eșecul de la Timișoara:**

Tehnicianul grupării FC Olt, Dan Oprescu, nu a putut în etapa a 11-a să-și coordoneze de pe margine jucătorii în meciul cu ACS Poli Timișoara, scor 3-0, asistând la joc din tribună. Antrenorul divizionarei secunde slătinene le-a reproșat elevilor săi în primul rând atitudinea, dar și faptul că nu și-au respectat sarcinile tactice.

După patru meciuri în care nu cunoscuseră înfrângerea, slătinenii au suferit un eșec usturător pe terenul principalei favorite la promovare, ACS Poli Timișoara. Jucătorii pregătiți de Dan Oprescu au încasat cele trei goluri în urma unor erori mari în defensivă.

„Am făcut un joc slab, fără atitudine, fără agresivitate, ne-am apărat slab, le-am lăsat spații adversarilor. Nu ne-am respectat sarcinile tactice, unele dintre ele elementare, cum ar fi, la fazele fixe, lipsa de marcaj. Am avut o atitudine de amatori, am fost ca în vacanță”, a declarat Oprescu, dezamăgit de evoluția lamentabilă a jucătorilor săi.

„Am venit cu o atitudine de învinși și nu înțeleg de ce”

Tehnicianul le-a reproșat jucătorilor săi lipsa angajamentului în joc, practic slătinenii neavând replică în fața celor de la ACS Poli. „Joci cât te lasă adversarul, noi practic i-am lăsat să joace. E inadmisibil, când intri pe teren, să ai acest comportament, să te lași călcat în picioare. Poți să pierzi, dar cu fruntea sus, să fii împăcat că ai făcut totul să scoți maximum dintr-un meci. Noi nu am făcut-o. Am venit cu o atitudine de învinși și nu înțeleg de ce”, a mai spus Oprescu.

În următoarea rundă, FC Olt Slatina va primi, în cadrul primei etape a returului sezonului regulat, vizita celor de la Unirea Tărlungeni. Cele două grupări sunt despărțite de doar trei puncte, prin urmare o victorie a slătinenilor i-ar putea aduce pe loc de play-off. Meciul se va disputa, sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Sursa: Gazeta nouă
Foto: Sebastian TĂ‚TARU

Marius ANGHEL 03 Nov. 2014, 13:48 Campionat
Pe aceeași temă