Oprescu își critică dur jucătorii, dar nu-i iartă nici pe vâlceni: „Lipsă de fair-play la al doilea gol”

28 May. 2012, 13:01 Campionat
Oprescu își critică dur jucătorii, dar nu-i iartă nici pe vâlceni:**

După meciul pierdut în Zăvoi, tehnicianul de la FC Olt, Dan Oprescu a recunoscut el superioritatea vâlcenilor și și-a criticat jucătorii, anunțând măsuri dure.

„Gazdele au marcat două goluri și clar au meritat să câștige. Încă de vineri, am anticipat această evoluție penibilă a jucătorilor mei, dacă erau fotbaliști profesioniști se comportau altfel. Se vor lua măsuri asupra jucătorilor de toate felurile. Nu comentez arbitrajul, pot doar să spun că la golul al doilea a fost lipsă de fair-play a vâlcenilor, un jucător al nostru era căzut după un fault clar, dar gazdele nu au dat mingea afară, au continua faza și au marcat” a spus Oprescu la conferința de presă susținută în Zăvoi.

Tehnicianul le reproșează alb-vișiniilor atitudinea din teren. „În primul rând aș vorbi de atitudine. Se știe, dacă FC Olt și-a îndeplinit obiectivul și a făcut puncte, în mare parte s-a datorat atitudinii, agresivității în joc, jocul direct pe poartă, lucruri pe care astăzi nu le-am avut. Ați văzut vreun șut din marginea careului, în afară de alea două-trei, anemice? Apreciez oamenii care vor să facă treabă cu jucătorii tineri, am și spus-o acum un an, că dacă Vâlcea va reuși să se salveze în acest an de la retrogradare, în sezonul următor va fi o echipă foarte bună pentru că are mulți jucători tineri, foarte talentați” a afirmat Dan Oprescu.

Articol scris de Adi Georgescu

28 May. 2012, 13:01 Campionat
Pe aceeași temă