Oprescu: „E momentul unei evaluări complete, pentru a ști pe cine ne bazăm”

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 13:15 Campionat
Oprescu:**

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, a trimis pe teren, în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea, pe lângă câțiva titulari, jucători tineri sau care au evoluat puțin. Greșelile au venit din partea jucătorilor experimentați, goalkeeper-ul Alex Bugiu ieșind total aiurea pe centrări, la ambele faze din care au ieșit golurile vâlcenilor.

Tehnicianul grupării slătinene, Dan Oprescu, nu a dorit să nominalizeze jucătorii care au comis greșeli flagrante, însă s-a arătat dezamăgit, după ce echipa a încasat goluri pe fondul erorilor personale.

„Problemele pe care le-am avut în primele trei meciuri, văd că se perpetuează. Nu îmi place să fac nominalizări, nici pozitive, nici negative, dar sunt prea multe greșeli individuale, putem vorbi de multe lucruri, chiar și de lipsă de valoare. Ați văzut meciul, nu vreau să dau nume cine a greșit”, a declarat Dan Oprescu, imediat după jocul cu CSM Râmnicu Vâlcea.

S-a arătat mulțumit de evoluția jucătorilor tineri

Aflat la al doilea meci în Liga a II-a, fundașul lateral Ștefan Covalschi, jucător născut ”95, s-a achitat bine de sarcini. Tehnicianul Dan Oprescu va da credit tinerilor, în aceste meciuri fără miză dorind să evalueze întreg lotul.

„Covalschi a făcut un meci foarte bun. Să fim realiști, am spus de la început că vom da șansa jucătorilor tineri și celor care au evoluat mai puțin. E momentul unei evaluări complete, pentru a ști, pentru sezonul viitor, pe cine ne bazăm. Din anumite puncte de vedere nu înțeleg de unde foarte mare supărare, pentru că ne așteptam să se întâmple lucrul acesta. Sunt jucători care au evoluat, unii dintre ei foarte puțin, sau chiar deloc, și este normal să se întâmple acest lucru. În rest, nu cred că Vâlcea a fost cu mult mai bună ca noi, dar la nivelul acesta este foarte important să speculezi două momente de neatenție și să câștigi meciul”, a mai spus Oprescu.

Întrebat de maniera de arbitraj, tehnicianul nu a dorit să comenteze prea mult, deși, chiar și  în meciul precedent, cu Gloria Bistrița, slătinenii au avut două goluri anulate.

„Nu vreau să comentez arbitrajul, dar nu a fost corner la primul lor gol (nr. red. fault la portar), ați văzut cum s-au interpretat toate fazele. Dar, să vă spun realitatea, e normal. O echipă care speră la ceva și una care nu speră la nimic”, a conchis Oprescu.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 09 May. 2014, 13:15 Campionat
Pe aceeași temă