Oprescu: „E mai grav este că pentru meciul următor, nu avem niciun atacant, ambele vârfuri au luat roșu”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 12 Oct. 2014, 17:00 Campionat
Oprescu:**

Antrenorul Slatinei, Dan Oprescu rămâne fără victorie în acest campionat, însă FC Olt a scos un punct important în Zăvoi, în derbyul Olteniei.

„A fost un  meci echilibrat, nu sunt prea multe de spus, au fost ocazii și de o parte și de alta. Am  avut momente bune și momente mai puțin bune, dacă reușeam să fructificăm la ocazia lui Curtuiuș din prima repriză, poate că ne puteam apropia mai mult victoria. Am rămas în 10 oameni timp de 15 minute și e destul de greu, și Vâlcea are o echipă destul de bună. În continuare căutăm prima victorie, nu am obținut-o până acum. La un campionat așa de echilibrat sunt lucruri care fac diferența, suferim la anumite capitole, pe care sper să le îmbunătățim. Ce e mai grav este că pentru meciul următor, nu avem niciun atacant, ambele vârfuri au luat roșu. Sunt parțial mulțumit, noi ne propunem să câștigăm fiecare meci, dar când ai doi atacanți ca ai noștri, adversarii își iau măsuri de siguranță, ați văzut ce bine a fost marcat Verdeș. Stoica, cu alte ocazii, urca cu mingea la picior, până în careul nostru, acum, nu a mai făcut-o, că era Verdeș acolo. Mi-a plăcut publicul vâlcean, care a fost aproape de echipă, mi-aș dori să avem și noi un asemenea public, din păcate, până acum, s-a întâmplat invers” spus tehnicianul Slatinei.

Dan Oprescu a explicat și de ce a dispărut aproape complet spectacolul pe teren. „Se joacă mai puțin fotbal,  e încrâncenare mai mare, echipele caută foarte mult să nu primească gol și nu mai pot face ambele faze la fel de bine, de aici dispare spectacolul, când se întâmplă 1-2 ocazii pe meci, toată lumea sare în sus. Valorile s-au echilibrat, dar nu în sus, ci în jos. Contează și banii, Vâlcea și-a propus să promoveze, noi nu, dar nici noi nu suntem unde am vrea, ne propunem să fim în primele șase echipe”.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 12 Oct. 2014, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă