Oprescu: „E greu să joci în 10 oameni contra lui Poli”

04 Sep. 2011, 10:36 Campionat
Oprescu:

Antrenorul echipei FC Olt , Dan Oprescu este de părere că nou-promovata Ligii a II-a a evoluat bine în fața Timișoarei, în ciuda înfrângerii cu 1-0 suferite pe terenul bănățenilor.

FC Olt a jucat în inferioritate numerică în ultimele 25 de minute, după ce Lengyel a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben (’65). Unicul gol al partidei a fost marcat de Dorin Goga.

„A fost un meci destul de greu, Poli e o echipă cu jucători valoroși, dar cred că am jucat bine, ca dovadă scorul strâns înregistrat la final. Am avut un început bun, dar nu am reușit să speculăm momentele bune, iar apoi am suferit. Este foarte greu să joci în 10 oameni contra lui Poli. E greu chiar și în 11, mai ales pe terenul lor”, a spus Dan Oprescu, în exclusivitate pentru Sport Total FM, în emisiunea „Fotbal la matineu”, realizată de Horațiu Sima.

„La echipă avem o medie de vârstă între 21 și 22 de ani. În mare parte, sunt aceeași jucători care au evoluat în Liga a III-a, la Piatra Olt. Am fost nevoiți să ne întărim puțin, după ce am aflat că vom juca la Liga a II-a. Sunt jucători care se intregreaza bine, ținând cont că nu au făcut pregătirile nici cu noi, nici cu echipele de la care veneau”, a mai spus antrenorul de la FC Olt.

Sursa: Sport Total

04 Sep. 2011, 10:36 Campionat
Pe aceeași temă