Oprescu: „Ar fi fost și mai bine dacă mai marcam un gol pentru spectacol”

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 16:05 Campionat
Oprescu:**

Invincibilă în această a doua parte a sezonului, aflându-se pe primul loc într-un clasament al returului, FC Olt și-a asigurat prezența în play-off, după victoria cu CSM Râmnicu Vâlcea. Antrenorul grupării slătinene, Dan Oprescu, s-a arătat mulțumit nu doar de rezultatele înregistrate, ci mai ales de prestația echipei.

Pe un teren greu, de altfel oficialii clubului solicitând reprogramarea jocului cu CSM Râmnicu Vâlcea, FC Olt a înregistrat o victorie importantă, ce echivalează cu play-off-ul. Pe lângă cele trei puncte obținute, slătinenii n-au încasat niciun cartonaș galben în duelul cu formația din „Zăvoi”, lucrurile decurgând aproape perfect.

„Ar fi fost și mai bine dacă mai marcam un gol pentru spectacol, dar sunt foarte mulțumit, ținând cont de starea terenului. Noi, la ora asta, avem o echipă care chiar joacă fotbal, or pentru asta avem nevoie de terenuri bune. Ați văzut că am depus cerere de reprogramare a meciului, să se joace în condiții cât mai bune, tocmai pentru că, așa cum am spus, avem o echipă care joacă fotbal”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, după victoria cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri”

În urma parcursului înregistrat, FC Olt s-a apropiat considerabil de locul secund, însă slătinenii nu-și fac calcule, singurul gând înaintea fiecărui joc fiind acela de a obține maximum de puncte.

„Pentru noi obiectivul a fost să intrăm în play-off, ne dorim să câștigăm cât mai multe meciuri, dacă se poate pe toate. Dacă vom continua pe aceeași linie sunt convins că avem șanse să fim chiar pe locul al doilea, deși nu acesta este obiectivul. Noi ne-am îndeplinit obiectivul. Nu este aceasta valoarea echipei, așa cum am spus-o după meciul cu CS Mioveni, putem mult mai mult. Într-adevăr, suntem neînvinși în retur, într-un clasament al acestei a doua părți de sezon suntem pe primul loc. Faptul că ne-am întâlnit în amicale cu Vâlcea a avut avantaje și dezavantaje. Și ei ne-au studiat foarte bine pe noi, au o echipă agresivă, periculoasă, bine organizată, o echipă greu de bătut”, a mai spus Oprescu.

În ceea ce privește meciul cu Metalul Reșița, tehnicianul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, se așteaptă la un joc echilibrat. „Așa cum am spus-o înaintea meciului cu Vâlcea, că va fi un joc mai greu decât cel cu Mioveni, și am avut dreptate, pot să spun că va fi echilibrat, dar noi traversăm o perioadă bună, pe care trebuie să o fructificăm. Nuno Claro s-a accidentat, sper să revină pentru că avem mare nevoie de el”, a precizat Oprescu.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina au primit liber două zile, urmând ca de marți să intre în linie dreaptă cu pregătirea jocului cu Metalul Reșița, programat sâmbătă, în deplasare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 09 Mar. 2015, 16:05 Campionat
Pe aceeași temă