Oprescu: „A fost viciere de rezultat”

27 Sep. 2011, 10:54 Campionat
Oprescu:** „A fost viciere de rezultat

Egalată pe tabela de marcaj dintr-o lovitură liberă de la 16 metri, acordată gratuit, antrenorul echipei FC Olt Slatina, Dan Oprescu, s-a arătat dezamăgit de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Cristina Babadac, la finalul meciului cu UTA Arad, încheiat cu scorul de 2-2.

Principalul grupării alb-vișinii a contestat lovitura liberă din care gazdele au reușit să stabilească scorul final pe tabela de marcaj.

„Normal că nu are cum să mă mulțumească rezultatul. Arbitrele nu merită florile pe care le-au primit. De ce a fost un meci cu orgolii, că vrem să jucăm fotbal? Am zis că nu vorbesc despre arbitraj, dar știți ce înseamnă când se greșește și se primește un gol? Viciere de rezultat! La 2-1 le-a dat o lovitură liberă care nu a fost și s-a făcut 2-2. Am pierdut două puncte acasă, cum să nu existe supărare? Sub nicio formă nu putem lupta și împotriva arbitrajului. O echipă tânără ca a mea și neexperimentată, când se greșește împotriva ei și primește un gol, contează foarte mult. Mă doare undeva de ce spune Roland Nagy, că a pierdut două puncte. Unii jucători nu și-au respectat indicațiile primite. Nu știu dacă era parabil primul gol, dar Bordea trebuia să respingă în lateral. Trebuie să pregătim meciul cu FC Maramureș să mergem să recuperăm din punctele pe care le-am pierdut acasă, așa cum s-a văzut că le pierdem”, a declarat Oprescu.

Sursa: Gazeta Nouă

27 Sep. 2011, 10:54 Campionat
Pe aceeași temă