Olimpia merge cu mulți juniori la ultimul meci din 2017. Întâlnirea lui Merkli și a jucătorilor cu președintele Consiliului Județean a picat

Marius ANGHEL 07 Dec. 2017, 16:28 Campionat
Olimpia merge cu mulți juniori la ultimul meci din 2017.** Întâlnirea lui Merkli și a jucătorilor cu președintele Consiliului Județean a picat

UPDATE: Olimpia Satu Mare face deplasarea pentru meciul de sâmbătă cu Academica Clinceni, în ciuda marilor probleme financiare și de lot cu care se confruntă în această perioadă.

Antrenorul Zoltan Ritli se va baza însă în mare parte pe juniori pentru acest ultim joc din 2017, anunță Informația zilei. Vor lipsi Ciprian Brata și Dumitru  Munteanu – suspendați, Robert Villand a plecat la maică-sa în Germania, Olivier Lusamba a plecat în Franța, în timp ce Ionuț Hlinca și Bogdan Miholca au renunțat să mai joace la Olimpia.

În lotul pentru meciul cu Academia au fost cooptați mai mulți juniori: Casian Kerezsi – portar, Cocian, Chifor, Chitaș, Robert Chifor, Florin Palenceac, Mare Varga, Patrik Sabău – jucători de câmp.

Deplasarea spre Clinceni se face de vineri.


 

În încercarea disperată de a face rost de bani pentru a organiza ultima deplasare din acest an, dar și pentru a achita din restanțele față de foștii jucători, cei actuali, cât și a baremurilor de la meciurile cu Chindia și Metaloglobus, președintele clubului Olimpia, Istvan Merkli, a dorit să meargă, miercuri, cu jucătorii, la Consiliul Județean, acolo unde să poarte o discuție cu președintele Csaba Pataki. Totul a picat însă după ce Pataki a transmis că nu-i poate primi.

„Am primit o sponsorizare de 2.000 de lei, dar aveam de plătit aproape 8.000 lei diferențe la baremurile de la meciurile cu Chindia și Metaloglobus. Plus că avem pe rol la comisii alte memorii depuse de foști jucători. Și acolo ar mai fi de dat peste 15.000 lei. De unde să mai facem rost de bani și pentru deplasarea la Clinceni?! Eu am vrut să predau clubul și de aici înainte să facă ce vor cu el”, a spus, citat de Gazeta de Nord-Vest, președintele Merkli. Consiliul Județean Satu Mare anunțase cu ceva timp în urmă că nu mai poate acorda bani în acest an Olimpiei după ce legislația s-a schimbat din nou.

În aceste condiții, Olimpia e nesigură că poate face deplasarea la Clinceni pentru meciul de sâmbătă, de la ora 11:00. Sătmărenii ar trebui să întâlnească Academica în ultimul joc din acest an, iar în cazul în care nu va putea merge la meci îl va pierde la „masa verde” cu 3-0.

Înaintea desfășurării etapei a 21-a, Olimpia se află pe locul 14, cu 19 puncte, iar Acadimica e pe locul 6, cu 32 de puncte.

 

Marius ANGHEL 07 Dec. 2017, 16:28 Campionat
Pe aceeași temă