Olimpia a scăpat de locul retrogradabil direct după victoria de la Pâncota. Bolba: „Dacă am fi pierdut, aveam probleme mari cu banii”

Marius ANGHEL 09 Apr. 2016, 17:22 Campionat
Olimpia a scăpat de locul retrogradabil direct după victoria de la Pâncota.** Bolba:

Disputa de sâmbătă dintre Șoimii Pâncota și Olimpia, încheiată cu scorul de 0-1, a avut dublu rol pentru oaspeții orășelului din Arad. Pe lângă miza sportivă pusă în joc, cei din Satu Mare ar fi avut probleme mari și din punct de vedere financiar.

Antrenorul Mircea Bolba a recunoscut la finalul confruntării cu Pâncota că un eventual insucces ar fi adus probleme mari pentru formația sa: „La noi întotdeauna sunt probleme cu banii de la Consiliul, pentru că durează până se aprobă, până ne intră în conturi, până îi putem folosi. Dar, într-adevăr, dacă am fi pierdut acest meci, problemele ar fi fost mult mai mari”.

Despre jocul de sâmbătă dimineață, din prima etapă a play-out-ului,tehnicianul celor de la Satu Mare a precizat: „S-au confruntat două echipe cu mare nevoie de puncte, de aici a rezultat un mei greu, dârz, care pe alocuri a depășit limitele fair-play-ului. Felicit echipa mea pentru victorie și le urez multă baftă celor de la Pâncota. Faptul că s-a jucat mai dur îl pun pe seama mizei partidei, pentru că dacă noi am fi pierdut acest meci, ar fi trebuit să așteptăm o eventuală retragere a celor de la U Cluj pentru a ne mai salva de la retrogradare. Nu cred că s-a decis în acest moment soarta salvării, pentru că mai sunt multe meciuri de jucat, multe puncte puse în joc și fiecare punct va conta. Legat de arbitraj, vreau doar să spun că a greșit de fiecare parte, dar nu cred că a făcut-o decisiv în vederea stabilirii învingătoarei”.

În urma rezultatului meciului de la Pâncota, Șoimii a căzut acum pe locul 4 în play-out, în timp ce Olimpia a urcat pe 3, cel care duce la barajul de menținere. Cele două echipe sunt despărțite însă de un punct.

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 09 Apr. 2016, 17:22 Campionat
Pe aceeași temă