OFICIAL | Petre Grigoraș s-a despărțit de SSC Farul. De miercuri, echipa constănțeană merge în cantonament la Câmpina

Marius ANGHEL 02 Jul. 2018, 16:24 Campionat
OFICIAL | Petre Grigoraș s-a despărțit de SSC Farul.** De miercuri, echipa constănțeană merge în cantonament la Câmpina

SSC Farul Constanța a ajuns la un acord de despărțire pe cale amiabilă de antrenorul Petre Grigoraș, cel care a pregătit-o în ultimul sezon, în care s-a reușit promovarea în Liga 2. Rezilierea s-a făcut și cu antrenorul secund Marian Dinu, în timp ce ceilalți doi membri din stafful tehnic, Ion Barbu și Gică Mina, rămân să conducă echipa. „Marinarii” vor pleca de miercuri în cantonament și speră ca în curând să își numească și un nou antrenor principal.

„Mulțumim, domnule profesor Grigoraș!

Astăzi, 01.07.2018, colaborarea dintre SSC Farul și dl. Petre Grigoraș a luat sfârșit. Îi mulțumim pentru acest nou mandat la cârma Farului. Rămânem în relații cordiale, dânsul manifestându-și, ca de fiecare dată, atașamentul față de clubul care i-a oferit unele dintre cele mai frumoase momente din cariera de antrenor. Îi urăm mult succes în continuare.

Împreună ducem mai departe spiritul farist!”, a anunțat SSC Farul pe pagina sa de facebook.

La ultima Adunare Generală a membrilor fondatori ai clubului, fostul fotbalist Adrian Pitu a fost determinat să demisioneze din funcția de președinte, împreună cu Akan Memet, președintele Comitetului Director, în locul său fiind numit Gîrdea Răzvan, un medic stomatolog. Pitu și Akan au fost acuzați de suporterii care fac parte din Adunarea Generală că, în înțelegere cu Ioan Becali, au încercat să pună mâna pe club împreună cu Petre Grigoraș. Acesta a fost și motivul real care a dus la îndepărtarea antrenorului de la echipă.

În altă ordine de idei, marți și miercuri, jucătorii de la SSC Farul vor efectua vizita medicală, urmând ca tot în cursul zilei de miercuri să plece într-un cantonament la Câmpina.

Marius ANGHEL 02 Jul. 2018, 16:24 Campionat
Pe aceeași temă