Oficial: FC Universitatea Craiova poate evolua în sezonul viitor al Ligii a II-a!

Mihai Andries 07 Aug. 2013, 22:12 Campionat
Oficial:** FC Universitatea Craiova poate evolua în sezonul viitor al Ligii a II-a!

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF), întrunită, miercuri, la Casa Fotbalului, a constatat că FC Universitatea Craiova îndeplinește condițiile de participare în ediția viitoare a Ligii a II-a. În schimb, luni, Comisia de Disciplină a FRF și-a declinat competența în ceea ce privește CS Universitatea Craiova, care a solicitat înscrierea în sezonul competițional 2013/2014 al Ligii a II-a, cazul urmând să fie judecat de Comisia de Competiții a federației.

După excluderea grupării FC Universitatea Craiova, în vara anului 2011, Adunarea Genereală a FRF a oferit, anul trecut, câte un loc în Liga a II-a atât clubului condus de Adrian Mititelu, conform unei hotărâri a Curții de Apel București, cât și Primăriei Craiova, locuri neocupate până în prezent.

Inițial, primarul Lia Olguța Vasilescu l-a susținut pe Mititelu în disputa sa cu FRF și în încercarea de a reînscrie echipa în Liga a II-a. Văzând că Mititelu nu reușește să facă rost de banii necesari înscrierii formației în Liga a II-a, Primăria Craiova a decis să formeze o altă echipă în cadrul Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Autoritățile locale din Craiova au evacuat, la 27 iunie, gruparea Universitatea Craiova patronată de Adrian Mititelu de la Stadionul Ion Oblemenco, pentru a face loc noii grupări.

Ulterior, finanțatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat că gruparea pe care o conduce urmează să se reafilieze și să se înscrie în competiție.

 

Sursa: Mediafax

Mihai Andries 07 Aug. 2013, 22:12 Campionat
Pe aceeași temă