Obiectiv la UTA: minim 7 puncte din următoarele trei meciuri

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 12:20 Campionat
Obiectiv la UTA: minim 7 puncte** din următoarele trei meciuri

După un nou pas greșit în campionat, „Bătrâna Doamnă” este tot mai departe de zona promovării. De fapt, Adrian Falub recunoaște că echipa arădeană nu va mai putea ocupa unul din primele două locuri la finalul turului, dar că își propune ca distanța față de ele să nu fie mai mare de 5-6 puncte. Cum din cele opt runde rămase până la pauza de iarnă, UTA va mai disputa doar șase este clar că următoarele trei etape devin – practic – decisive – pentru speranțele „textiliștilor”.

Oarecum, Adrian Falub anticipa un debut greu de sezon și asta pentru că: „Nu am făcut un cantonament de vară, i-am pregătit pe unii și am cam ajuns să jucăm cu alții. Încetul cu încetul, Patrice (n.a. Feussi) și Laso se dovedesc doi fotbaliști foarte importanți pentru noi, mai așteptăm și alții, dar nu mai putem greși în campionat. În următoarele trei partide trebuie să luăm minim șapte puncte, dacă vrem să ne mai agățăm de obiectivul fixat la începutul sezonului. Cert este că suntem în crește de la meci la meci. Jucăm la un nivel bun câte o repriză, acum sperăm să urcăm la 60-65 de minute„, a explicat tehnicianul UTA-ei.

Între etapele 7 și 9, arădenii se deplasează la Oradea (pentru meciul cu Luceafărul) și la Pitești și o găzduiesc pe CSM Râmnicu Vâlcea.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 10 Oct. 2012, 12:20 Campionat
Pe aceeași temă