„Oamenii vin la stadion și vor să vadă echipa jucând, nu știu că noi avem probleme extraordinar de mari”

Marius ANGHEL 12 May. 2014, 15:09 Campionat

Prestația echipei Metalul Reșița în prima repriză a meciului cu Gloria Bistrița, din etapa a cincea a play-off-ului Ligii a II-a de fotbal, i-a enervat pe spectatorii prezenți în tribunele stadionului din Valea Domanului. După ce oaspeții preluaseră conducerea cu 2-0, antrenorului Marian Pană i-au fost adresate injurii ca la ușa cortului, apostrofările vizându-i și pe cei din teren. La final a fost 2-2, după o repriză secundă în care Metalul s-a prezentat ca o echipă cu pretenții de promovare. Tehnicianul bănățenilor a recunoscut jocul slab al echipei sale din prima repriză, dar a și venit cu unele argumente.

„Andrei Vaștag a jucat foarte slab în prima repriză, n-a reușit să ajute nici atacul, nici apărarea, de aceea l-am și înlocuit. Eu zic că a fost o schimbare logică. Nici Breșneni n-a jucat foarte bine, dar e un jucător care poate să împingă puțin jocul și să vină cu mingi din linia a doua. Ce să zic? Nu e Vaștag de vină, toată echipa a jucat slab. E totuși un copil care poate să crească, nu are încă experiența necesară să se adapteze la un meci cu miză mare.”, a spus Pană.

„Nu mă așteptam ca Salif Nogo să stea în picioare tot meciul”

Revenirea lui Salif Nogo printre titularii echipei reșițene, după accidentarea suferită în meciul cu FC Olt, din 8 martie, a fost de bun augur și salutată de principalul Marian Pană: „Despre Nogo, din punctul meu de vedere, ținând cont că n-a mai jucat de foarte mult timp, a avut un început ezitant, dar eu zic că în repriza a doua a jucat foarte bine. A fost jucătorul care a cules absolut totul. Nu mă așteptam să poată sta în picioare tot meciul și îl felicit pe Nogo personal, pentru repriza a doua. A arătat că e un jucător pe care putem conta. Am vorbit cu el, i-a venit rândul, printr-o conjunctură, știți bine că n-am putut conta pe Apostol și Tătaru. Era o situație dramatică dacă se accidenta un fundaș central. Lumea nu cunoaște aceste treburi.”

„Avem probleme în alcătuirea primului 11″

„Murgoci joacă cu contractură musculară, dar e jucător sub 21 de ani și atunci e destul de complicat, pentru că n-avem dublură pe post. Dar nu căutăm scuze. Oamenii vin la stadion și vor să vadă echipa jucând, nu știu că noi avem probleme extraordinar de mari în alcătuirea primului 11. Astea-s problemele mele, nu ale oamenilor.”, a mai spus Marian Pană.

Sursa: Arena bănățeană

Marius ANGHEL 12 May. 2014, 15:09 Campionat
Pe aceeași temă