„O să fie vai de mama lor la Arad! Ne vom motiva și o să fie groasă”. Strătilă le declară război timișorenilor și e convins că UTA câștigă returul

Marius ANGHEL 13 Jun. 2017, 11:33 Campionat

UTA Bătrâna Doamnă își ține vii speranțele de promovare în barajul cu ACS Poli după golul lui Sorin Strătilă, dar și datorită ratărilor imense ale timișorenilor. În minutul 52 al jocului, Curtuiuș a câștigat duelul umăr la umăr din careu cu Bocșan, timișoreanul căzând, dar arbitrul lăsând faza să continue, iar Strătilă i-a luat fața coechipierului și a înscris la prima bară din 7 metri lateral dreapta, pe lângă Curileac, îngenuncheat.

La finalul jocului, spiritele s-au încins pe culoarul ce ducea către vestiare. Antrenorii Ionuț Popa și Laurențiu Roșu au avut un conflict verbal chiar în momentele în care cel din urmă oferea declarații în direct la TV, iar jucătorii au avut la rândul lor reacții acide.

Adrian Petre și Sorin Strătilă au avut cele mai dure mesaje pentru tabăra adversă, în special către antrenorul arădean Ionuț Popa.

„Trebuie să recunoaștem că am avut și noroc, pentru că au ratat foarte mult, dar la Arad va fi altceva, sunt sigur. Avem un public care ne împinge de la spate din primul până în ultimul minut. Vă zic de pe acum că o să fie vai de mama lor la Arad! Vai de mama lor! Ne vom motiva și o să fie groasă. Ei spun că ne dau patru-cinci, dar să nu uităm că la Șiria noi avem nevoie de doar un singur gol, nu patru ca la barajul de anul trecut. Nu sunt de speriat, mulți sunt bătrâni, cu experiență, e adevărat, dar noi am intrat timorați. Arbitrajul a fost bun, zic eu. Pronosticul meu pentru retur este 2-0”, a spus Strătilă la microfonul DigiSport.

Dezlănțuit la adresa arbitrajului lui George Găman, Ionuț Popa a avut și câteva cuvinte ca răspuns la cele declarate de Strătilă.

„O să fim vai de mama noastră, o să facem pe noi și gata. Chiar vreau să mă țin de cuvânt, să dăm patru la Șiria. UTA nu m-a surprins cu nimic azi, atât au putut. Numai că fotbalul a dovedit încă o dată că este așa cum este el… curvit. În loc să conducem la pauză cu patru-cinci goluri când ei nici nu au ajuns la poarta noastră, am luat un gol dintr-un fault nevăzut numai de Găman”, a declarat Ionuț Popa.

În meciul tur al barajului, ACS Poli a câștigat la Timișoara, pe stadionul „Dan Păltinișanu”, cu 2-1. În prima repriză au înscris Pedro Henrique (21′) și Gabriel Cânu (25′), iar în partea a doua a jocului a punctat Sorin Strătilă (52′). Meciul retur are loc joi, 15 iunie, la Șiria, pe stadionul „Otto Greffner”, cu UTA gazdă.

Foto: Sebastian TĂ‚TARU (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 13 Jun. 2017, 11:33 Campionat
Pe aceeași temă