„O să facem memoriu la Federație împotriva arbitrilor, dar nu ne încâlzește prea mult”

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:34 Campionat

Cel puțin în ultimele două etape, ambele pierdute cu 1-0, UTA a fost dezavantajată de arbitri. La Alba Iulia, arădenii au avut două faze de penalty, însă niciuna dintre ele nu a fost corect interpretată de reșițeanul Dorin Micloșină. A urmat vizita celor de la Corona Brașov pe arena „Francisc Neuman”, prilej cu care „centralul” George Găman a penalizat, pe nedrept după părerea „alb-roșiilor”, formația gazdă cu o lovitură de la 11 metri, neacordând o alta la un henț în careul grupării de sub Tâmpa.

„Pe lângă problemele noastre de exprimare în joc și eficacitate, mai suntem și tocați de arbitri. Toată lumea știe ce s-a întâmplat etapa trecută, iar acum au existat alte decizii împotriva noastră. Hiago, dar și Gligor, care era aproape de faza penalty-ului, mi-au spus că nu a existat contact cu jucătorul advers. Iar hențul lor în careu a fost cât se poate de clar. Să se înțeleagă bine, asta nu înseamnă că dăm vina doar pe arbitri pentru rezultatele slabe, ci doar vrem să fim arbitrați corect. O să facem memoriu la Federație împotriva arbitrilor, dar nu ne încâlzește prea mult faptul că vinovații vor plăti cu câteva etape de suspendare. Punctele nu ni le mai dă nimeni înapoi”, a precizat Giovanni Catanzariti.

În ceea ce privește desfășurarea meciului cu brașovenii, președintele UTA-ei spune că nu-și explică cum echipa sa „doarme” câte o repriză, iar când își revine pur și simplu nu poate marca. „Cred că ne-am creat vreo 6-7 ocazii mari în repriza a doua, dar am avut om de gol. Am avut ghinion cu accidentarea lui Weller, iar Miron s-a stins după un început bun de repriză. Mă bucură evoluția lui Laso, a schimbat fața jocului. Odată ce se va pune la punct cu pregătirea fizică ar putea fi cel mai bun jucător al nostru”, a spus italianul.

Cel mai probabil, șeful „textiliștilor” se va afla luni la Casa Fotbalului, dar, conform propriilor spuse, va încerca să ia legătura și cu finanțatorul Stelei. „Știu că Becali se ruga la biserică când echipa sa avea ghinioane, poate ne învață și pe noi cum să scăpăm de ele”, adăugat, mai în glumă mai în serios, Gio.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 23 Sep. 2012, 15:34 Campionat
Pe aceeași temă