O nouă mostră de amatorism la Miroslava! Știința a pierdut la „masa verde” meciul cu Ripensia. Motivul și amenda pe care au primit-o

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 16:38 Campionat
O nouă mostră de amatorism la Miroslava!** Știința a pierdut la

Oficialii Științei Miroslava au oferit o nouă mostră de amatorism cras, în ultimul meci din Liga a 2-a, din deplasare, cu Ripensia Timișoara, pierdut în ultimele minute cu 2-3, după ce în minutul 82 avea 2-1 și juca și în superioritate numerică.

Știința a folosit un jucător aflat în stare de suspendare și a pierdut meciul la „masa verde”, cu 0-3. Este vorba despre stoperul Andrei Chindriș, care a fost folosit titular, deși era în stare de suspendare.

Federația Română de Fotbal a anunțat că Știința pierde la „masa verde” meciul cu Ripensia, gruparea din județul Iași fiind nevoită să plătească și o amendă de 2100 lei.

„Sesizare cu privire la folosirea jucătorului Chindriș Andrei de la CS Știința Miroslava la meciul AFC Ripensia Timișoara – CS Știința Mroslava disputat în data de 02.06.2018. În conformitate cu prevederile art. 83/10/1 din RD admite sesizarea Departamentului de Competiții a FRF și în baza art. 34 din RD clubul CS Știința Miroslava se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AFC Ripensia Timișoara) și i se aplică o penalitate sportivă de 2100 lei”, scrie într-un comunicat al Federației Române de Fotbal.

Astfel, pe lângă banii dați de deplasarea până la Timișoara, ieșenii vor fi nevoiți să plătească și o amendă din cauza gafei celui care se ocupă de organizare la club.

Rezultatul final nu afectează cu nimic situația echipei din clasament, Miroslava fiind retrogradată matematic înaintea partidei, dar întrebarea este ce s-ar fi întâmplat dacă Știința ar fi depins de acest ultim rezultat și ar fi pierdut la masa verde din cauza acestei gafe de nivel județean.

Crișan felicita conducerea la finalul meciului

La finalul meciului de la Timișoara, fundașul Horia Crișan, care a făcut și pe antrenorul în ultimele zile, cât și în timpul jocului, lăuda conducerea clubului că s-a străduit să ofere toate condițiile înaintea ultimului meci din acest sezon. Crișan a dat exemplul Forestei, o altă echipă retrogradată, care nu s-a prezentat la ultimul joc, la Sânmartin, motivând că nu mai are bani.

„Vreau să mulțumesc și să felicit conducerea noastră. Înainte de acest meci noi eram deja retrogradați. Față de alte echipe, ca Foresta Suceava, care a pierdut penultimul meci cu 11-0, acasă, cu Snagov, și la următorul nu s-a prezentat, conducerea nostră a făcut totul. Am plecat cu două zile înainte de la Iași, am stat la Cluj. Ne-au promis și o primă. Am venit cu 14 jucători, inclusiv eu, care în ultimele trei meciuri am fost antrenorul echipei. Am încercat să joc 90 de minute după o lună de zile în care am fost accidentat. Am intrat 11 jucători motivați, nemaiavând ce pierde, ca să demonstrăm că ne respectăm și nu am venit doar să facem deplasarea, ci să facem un meci bun. Am avut 1-0, foarte multe ocazii de a mări scorul în prima repriză. În a doua am început din nou bine, am avut 2-0”, a spus Crișan.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Emanuel Titus ILIEȘI (Mediafax Foto)

Marius ANGHEL 04 Jun. 2018, 16:38 Campionat
Pe aceeași temă