O nouă finală pentru Știința! Kerezsy: „Suntem obligați să câștigăm cu Sportul Snagov pentru a ne menține intacte șansele de a ne salva de la retrogradare”

Marius ANGHEL 15 May. 2018, 12:02 Campionat
O nouă finală pentru Știința!** Kerezsy:

Runda a 34-a a Ligii a 2-a a fost perfectă pentru Știința Miroslava. Pe lângă victoria dramatică obținută în fața lui ASU Poli Timișoara, scor 2-1, echipa ieșeană a beneficiat și de un joc favorabil al rezultatelor. Suceava s-a impus în derby-ul suferinței cu Pandurii, iar CS Afumați a câștigat în prelungiri la Brăila. Au fost două rezultate care ajută foarte mult formația pregătită de Adrian Kerezsy.

Pentru a nu risipi aceste șanse, Știința trebuie să obțină un nou succes, miercuri, de la ora 11:00, la Uricani, în fața Sportului Snagov, o echipă lipsită de griji în acest final de stagiune.

„Așa este, a fost o rundă perfectă pentru noi. Victoria noastră cu ASU Poli Timișoara a fost cea mai importantă, dar ne-au ajutat și alte rezultate. Trebuie să profităm și să ne menținem intacte șansele de a ne salva, iar pentru asta avem nevoie de un succes cu Sportul Snagov, miercuri. Suntem obligați să câștigăm acest joc”, a declarat antrenorul Adrian Kerezsy.

„Întâlnim o echipă puternică, foarte bine organizată în teren de Vivi Răchită și sunt convins că oaspeții nu vor veni în excursie la Uricani, ci vor dori să obțină puncte. Victoria cu ASU Poli Timișoara ne-a redat încrederea că putem îndeplini obiectivul. Dacă învingem miercuri, șansele noastre rămân intacte și mergem apoi să jucăm o nouă finală a campionatului la Suceava, cu Foresta”, a completat tehnicianul.

Atmosfera în lotul ieșean s-a mai detensionat după victoria cu ASU Poli, iar oficialii Științei încearcă să profite de acest moment bun. Duminică, la o zi după succesul cu ASU Poli, jucătorii Științei, stafful și membrii conducerii au servit masa la un restaurant din comună, inițiativa aparținând președintelui Alexandru Vieru.

„Am obținut o victorie importantă și trebuie să profităm de acest moment bun. Vrem să strângem rândurile cu toții, antrenori, jucători, conducători și să face tot posibilul să câștigăm meciurile următoare, pentru a ne salva de la retrogradare”, a declarat președintele Vieru.

După 34 de etape, Știința Miroslava se află pe locul 17, retrogradabil, cu 34 de puncte. Sportul Snagov e pe locul 10, cu 45 de puncte.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Știința Miroslava

Marius ANGHEL 15 May. 2018, 12:02 Campionat
Pe aceeași temă