„Nu suntem pregătiți fizic să jucăm în Liga a 2-a din trei în trei zile”

30 Apr. 2012, 11:53 Campionat

După finalul meciului cu Astra II Giurgiu, antrenorul de la FC Callatis Mangalia, Mugurel Cornățeanu, a declarat că este mulțumit și cu acest punct câștigat, susținând că s-ar fi putut face mai mult de atât, însă meciul de la Otopeni a fost unul obositor, iar echipa sa nu a apucat să se odihnească îndeajuns.

„Am practicat un joc destul de modest. Venim după o victorie de la Otopeni, iar oboseala și-a spus cuvântul: n-am avut prospețimea necesară pentru a marca. Am început bine meciul dar ne-am stins pe parcus. Cei de la Astra II s-au închis în defensivă destul de bine, au practicat un joc mai închis și s-au mulțumit cu un singur punct. Am avut câteva ocazii dar nu am avut mintea limpede pentru a alege cea mai bună decizie. Este destul de dificil, totuși, să marcăm pe fondul acesta al oboselii. Din punctual meu de vedere, nu suntem pregătiți fizic să jucăm în Liga a 2-a din trei în trei zile, în orice caz, sperăm să obținem o victorie după meciul de la Botoșani.” a declarat antrenorul de la FC Callatis.

Președintele Callatisului, Neculai Tănasă, a declarat că echipa sa a fost lipsită de noroc în acest meci: „Doar ghinionul a făcut ca astăzi să nu câștigăm, au fost câteva ocazii bune pentru băieții noștri, dar n-a fost sa fie. Callatis a dominat de la cap la coadă meciul. Dacă aveam puțin noroc, am fi câștigat.”

Sursa: Cuget Liber

30 Apr. 2012, 11:53 Campionat
Pe aceeași temă