„Nu retrogradează nimeni, faceți dumeavoastră calculele cât de mult contau aceste puncte pentru noi”

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 15:00 Campionat

 Jucătorii grupării FC Argeș au refuzat să mai intre pe teren din cauza restanțelor salariale, iar pentru a nu pierde întâlnirea cu ALRO Slatina, la masa verde, oficialii clubului alb-violet au trimis pe teren juniorii. Oltenii s-au impus cu scorul de 6-0.

În condițiile date, ALRO a avut parte de o misiune facilă, iar în minutul 10 conducea cu 3-0, prin golurile marcate de Crușoveanu, Polgar și Alex Marin. La cabine s-a intrat cu scorul de 4-0, după ce Bancu a reluat în plasă un balon primit de pe dreapta (min.18). În actul secund, slătinenii au mai punctat pe tabelă prin Polgar, iar Cuedan a dus scorul la 6-0, în minutul 75.

Tehnicianul celor de la ALRO, Dan Oprescu, sosit primul la conferința de presă, a fost chestionat vizavi de situația argeșenilor, lămurită în cele din urmă de oficialii clubului din „Trivale”.

„Nu sunt multe de spus, v-ati prezentat cu o echipă de juniori B. Nu consider că au fost făcute cadou punctele, dacă dumneavoastră considerați asta, nu are rost să mai discutăm. Am spus-o, o repet, din punctul meu de vedere nu retrogradează nimeni, asteptăm să vedem dacă am dreptate sau nu. Pe mine nu mă interesează de ce nu au jucat cu echipa de seniori, ce probleme au, cred că ar trebui să căutați problemele la dumneavoastră la club. Am înțeles că jucătorii sunt neplătiți și așa mai departe, nu știu, nu este treaba mea și nici nu mă interesează. Când am văzut foaia de joc, am rămas surprins.

Crușoveanu are o întindere la inghinali. Vizavi de ce spuneați, că am primit punctele cadou, din punctul meu de vedere nu retrogradează nimeni, faceți dumeavoastră calculele cât de mult contau aceste puncte pentru noi”, a spus Dan Oprescu, în cadrul conferinței de presă, de la finalul partidei.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 31 May. 2013, 15:00 Campionat
Pe aceeași temă