„Nu ne simțim confortabil, dar toate meciurile sunt sub presiune”

01 Sep. 2011, 10:29 Campionat
„Nu ne simțim confortabil,** dar toate meciurile sunt sub presiune

Într-o stagiune al cărei obiectiv este promovarea, startul ratat de campionat a dus echipa de la malul Oltului în subsolul clasamentului, departe de locurile ce duc în Liga I. Pentru a nu compromite un sezon de care se legau atâtea speranțe, aluminiștii trebuie să obțină puncte în următoarele etape, primul prilej fiind meciul pe care îl vor susține sâmbătă, la Alba Iulia, în compania echipei locale Unirea.

Președintele executiv al formației slătinene, Jane Nițulescu, consideră că jocul din Ardeal are o încărcătură asemănătoare altor partide de campionat, pe stadionul „Cetate” elevii lui Papură țintind obținerea victoriei.

„Toate meciurile sunt sub presiune, nu doar cel de la Alba Iulia. După aceste rezultate, e adevărat, nu ne simțim nici noi bine, nu e confortabil. Dar, așa cum am făcut și până acum, jucăm fiecare partidă la câștig. Noi am vrea să și reușim”
, a declarat Nițulescu.

„Am dat credit antrenorului”

După eșecurile înregistrate în primele runde ale actualei ediții de campionat, staff-ul tehnic are în continuare susținerea conducerii clubului, sperându-se ca rezultatele să nu întârzie să apară.

„Am vorbit cu Papură în această săptămână. Concluziile le ținem pentru noi. Am dat credit în continuare antrenorului, așteptăm să vină și rezultatele”, a mai spus Jane Nițulescu.

sursa: Gazeta Nouă

01 Sep. 2011, 10:29 Campionat
Pe aceeași temă