„Nu e timp acum de înmormântări, trebuie să uităm repede acest eșec”

08 Apr. 2012, 20:56 Campionat

După un început bun de retur, jucătorul de bandă stângă a ajuns pe banca de rezerve la confruntarea cu Slatina. George Neagu a intrat în partea a doua pe teren, a adus un mic plus în ofensivă, însă prea puțin pentru a schimba soarta partidei cu ALRO.

„Trebuie să trecem cât mai repede peste acest eșec, avem vineri un meci foarte important pe care trebuie să îl câștigăm. Nu e timp acum de înmormântări, am simțit din teren că au avut mai multe ocazii, că ne-au dominat, au fost echipa mai bună. Nu putem invoca faptul că s-a jucat sâmbătă – miercuri – duminică, la fel au făcut-o și ei. Ba mai mult, am avut o zi în plus de odihnă. Am prins o zi mai slabă, ăsta e adevărul, trebuie să uităm acest eșec cât mai repede. Avem nevoie de victoria cu FC Olt, pentru a putea pregăti cât mai bine meciul cu Timișoara, de peste două runde”, spune fostul fundaș al Pandurilor Târgu Jiu.

În cazul unei victorii, UTA ar fi putut ajunge pe locul trei, așa însă rămâne pe locul cinci. „Acest meci nu e decisiv pentru locul trei, avem două puncte de recuperat care, practice, nu înseamnă mai nimic. E de fapt meciul direct pe care îl vom avea cu Severinul. Cred că seria de partide ce urmează este cea decisivă pentru stabilirea locului trei”, mai este de părere Neagu.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

08 Apr. 2012, 20:56 Campionat
Pe aceeași temă