„Nu e derby pentru salvare”

18 Nov. 2011, 16:37 Campionat
„Nu e derby** pentru salvare

Antrenorul-jucător al CSM Râmnicu Vâlcea, Marius Mitu, speră ca echipa să iasă mâine din pasa proastă, alb-albaștrii acumulând un singur punct din ultimele trei etape.

„Nu vedem meciul de la Piatra Olt ca un derby pentru supraviețuire, ci doar ca următorul joc din campionat, nu îl văd ca pe o partidă specială. Chiar dacă FC Olt ne-a bătut în vară de două ori în amicale, acum este cu totul altceva. Este posibil să apară schimbări în formula de start, încă nu m-am decis. Dacă echipa termină turul pe un loc retrogradabil, este timp destul în iarnă pentru a întări lotul și în retur mai sunt 15 etape, timp suficient pentru CSM să ajungă undeva la mijlocul clasamentului. Patronul Cătălin Rufă a făcut tot ce ține de dânsul, jucătorii sunt cu banii la zi, dar nu au o primă specială pentru acest joc”, spune Mitu.

Vâlcenii au făcut deplasarea la Piatra Olt fără mijlocașul Fl.Pârvu. „El acuză dureri la genunchi, a fost ieri și l-a văzut și doctorul echipei de handbal Oltchim, nu are probleme grave, dar nu l-am simțit 100% refăcut, așa că nu va face parte din lot”, a mai afirmat Mitu.

articol scris de Adi Georgescu

18 Nov. 2011, 16:37 Campionat
Pe aceeași temă